A gyermektelen embereknek többnyire a barátaik is gyermektelenek?
Később te is nyitottabb leszel, amikor már nem csak a buli fog érdekelni. Most még ugyanolyan beszűkült a lálásod mint azoknak az anyáknak akiknek minden a gyerek körül forog.
Letezik kozepút, csak félnek nyitottnak kell lenni.
Mivel együtt nőttünk fel, mindenki gyermektelen volt. Most csak én maradtam az. Van amelyikük kongatja a vészharangomat, hogy kifutok az időből, van amelyiknek abból áll nagyjaból a találkozás, hogy pesztralom a gyerekeket miközben elmegy nyugodtan telefonozni..van amelyik találkozni akar, én utazom 2.5 órát (csak oda), játszunk a gyerekekkel, átadom az ajámdékokat és ennyi, utazok vissza. Már nem igazán kérdik meg, hogy vagyok, vagy ha megkérdezik, akkor kb.annyira sem kíváncsiak rá, mint az ismerős kasszásnő. Aztán rátérnek végeláthatatlanul a mitmondottmarmegint, mennyire vicces/aranyos/kedves volt a gyerek..
Bocs de ez nem barátság. Dadus vagyok, lelki szemetesláda, és NE ADJ ISTEN hogy nemtetszésemnek barmlyen jelét esetleg kimutassam, mert akkor vérigsértem őket.
Szeretem a gyerekeket, szeretnék en is, de azt hiszem le fogok kopni a gyermekes barátaimról, mert így megutálom őket. Egyáltalán nem veszik észre magukat. Majd ha kicsit beleúnnak, felnőnek a gyerekek, beszelhetünk, de addig megpróbálok elérhetetlen lenni. Rengeteg pénzt/időt költöttem az ajándékokra, áldoztam az időmből, alkalmazkodtam, mosolyogtam akkor is, ha rosszul esett valami, vegighallgattam, rohangáltam tűzoltónak öltözve,szirénázva cipelve a 10-20kgos csemetét, de vissza nem igazán jön semmi. Szóval azt hiszem enyi volt. Mepróbálok gyermektelenekkel keresni kapcsolatot (bár olyan érzés, mintha 2005-ös rozsdamentes 16.000kmt futott suzuki swifteket keresnék).
Nagyon nagyon szomorú vegignezni azt, hogy az a személy, akit ismertem, nincs többé. Hiába ül ott az orrom előtt.
Átmenetileg, amíg szép sorban meg nem születnek a gyerekeik.
A szűk baráti kör 9 fő vegyesen+ plusz a párjaik.
10 évvel ezelőtt nem volt senkinek gyereke.
A tegnapi kertipartinkra már mindenki hozta a gyerekét. A mieinkkel együtt 16 gyerek volt csecsemőtől 8 évesig, vegyesen. Imádtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!