Sulis drámához segítséget kérnék! Mit tegyeeeek?
A sztori kb annyi hogy az új sulimban először az osztályunkból a lányok ketté szakadtak voltak a menő lányok és voltak a háttér lányok. Én elsőnek a menő lányokhoz tartoztam mert 2 barátnőm is oda tartozott (Dóri és Zimra)
Ezek után Zimra elkezdett barátkozni Vikivel így amikor átmentem hozzájuk Vikit ott találtam lógni Zimi nyakán féltékeny lettem hazudtam neki (Ziminek) Összevesztem vele kitagadtak a "menő" lányok pont. Lenne de nem mert utána elkezdtem barátkozni egy Lili nevű emberrel vele is tökre jól elvoltam csatlakoztunk a háttér lányok csapathoz meg minden jó volt csak utána Dóri és a többiek el nem kezdtek barátkozni Zimrával amivel nekem semmi bajom félreértés ne essék így kibékültünk mi is. Éééés itt kezdődik el a vicces rész... Az egész azzal kezdődött hogy reggel Lili nem hozott atlaszt Föcire én nem tudtam odaadni mert nem akarok 1-est megsértődött szuper. Matekon összetoltunk padokat Lili végig egy füzetbe írogatott és tudom hogy rosszul tettem de belenéztem és ilyeneket láttam benne hogy Póka (így hívnak valamiért) már nem is szeret meg hogy Zimra átveszi a helyem stb. A nap többi része nem nagyon fontos csak egy pici része: Elmentünk ebédelni és mikor végeztünk kimentünk egy kicsit az ebédlő előtt beszélgetni és nevetgélni Lili pedig a helyett hogy bejött volna velünk ebédelni még mindig írogatott a füzetébe. Mikor már majdnem kint voltunk a suliból hallom hogy valaki nagyon dühösen kopog felénk a magassarkújával. Hátranézek látok egy dühös Lilit. Egy dühös Lilit aki megfogja a pulcsim megrántja azt mondja hogy "kapb be Póka tudod mi lesz a barátból akit átvernek? Bosszúálló! " Majd fogta magát megfogta a hajam és elkezdte tépni. Reflexből én is visszatéptem összevesztünk most Zimivel és a többiekkel vagyok jóban a "menő" lányok még mindig utálnak de ők már nem érdekelnek. Amiben a segítségeteket kérem az az hogy most mit kellene csinálni / ti mit csinálnátok?!
Jó receptet tudsz?xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!