Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan ismerhetnem meg magam?...

Hogyan ismerhetnem meg magam? Mit tegyek? Segítséget kéne kernem vagy magamtól is rendbe jöhetek?

Figyelt kérdés

Teljesen elvagyon veszve,semilyennek tartom magam. Viszahúzódóbb személyiség vagyok, de eddig megvoltak a barataim, hobbiaim, a magam kis élete. De 5 éve itthon vagyok a gyerekekkel. A baráti társaság szétbomlott mindenki éli az életét 1-2 emberrel tarom a kapcsolatot de velük sem tudunk sűrűn találkozni. Egész nap a gyerekekkel vagyok lassan a kicsi is megy oviba. Nem tudom mihez kezdjek magammal. Annyira háttérbe szorultam az évek alatt hogy már nem is tudom én milyen vagyok , mit szeretnék én.

Tisztába szeretnék lenni mostani önmagammal,magabisztosabb szeretnék lenni.

2021. jan. 7. 18:43
 1/2 anonim ***** válasza:
A gyerkőcöket nem tudod lepasszolni szüleidnél esetleg nagyszülőknél? Vigyázzon rájuk valaki, magadnak pedig adj szabadnapot, ismerkedj, élj
2021. jan. 7. 18:55
 2/2 anonim válasza:
Stephanie Stahl könyveit javaslom önfeltérképezéshez
2021. jan. 9. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!