Hogyan ismerhetnem meg magam? Mit tegyek? Segítséget kéne kernem vagy magamtól is rendbe jöhetek?
Figyelt kérdés
Teljesen elvagyon veszve,semilyennek tartom magam. Viszahúzódóbb személyiség vagyok, de eddig megvoltak a barataim, hobbiaim, a magam kis élete. De 5 éve itthon vagyok a gyerekekkel. A baráti társaság szétbomlott mindenki éli az életét 1-2 emberrel tarom a kapcsolatot de velük sem tudunk sűrűn találkozni. Egész nap a gyerekekkel vagyok lassan a kicsi is megy oviba. Nem tudom mihez kezdjek magammal. Annyira háttérbe szorultam az évek alatt hogy már nem is tudom én milyen vagyok , mit szeretnék én.
Tisztába szeretnék lenni mostani önmagammal,magabisztosabb szeretnék lenni.
2021. jan. 7. 18:43
1/2 anonim válasza:
A gyerkőcöket nem tudod lepasszolni szüleidnél esetleg nagyszülőknél? Vigyázzon rájuk valaki, magadnak pedig adj szabadnapot, ismerkedj, élj
2/2 anonim válasza:
Stephanie Stahl könyveit javaslom önfeltérképezéshez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!