Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tehetek ebben az esetben?

Mit tehetek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

A barátnőm, akivel 1 éve ismerjük egymást, úgy érzem, hogy kezd eltávolodni. Már nem úgy viselkedik, mint az elején, picit távolságtrtóbb. Pedig tudtommal nem csináltam vagy mondtam semmit. De már nem is beszélgetünk annyit, pedig konkrétan együtt élünk. Gondoltam, hogy ennek az oka lehet az új barátnője, de eddig is voltak más barátai, és legjobb barátja is, de nagyon jól megvoltunk. De igazából az is lehet, hog túlgondolom?

Szerintetek mit tegyek? Idegeskedjek miatta, vagy hagyjam, hátha magától történik valami?

2023. márc. 28. 07:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Update. Most már teljesen mindegy szerintem, hogy mit teszek. Teljesen másképp viselkedik, alig vagyunk együtt, megyünk el valahova, mindig a csajjal lóg, róla beszél, őt dicséri, és már egymás képe van beállítva háttérképnek, meg benne van a telefonjukban egymás ujjlenyomata.:) Már teljesen látom, hogy ez abszolút reménytelen, és a próbálkozás egyoldalú.
2023. máj. 12. 22:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnalom...azert az eleg szemetseg hogy ennyire aradozik rola.Nem veszi figyelembe az erzeseidet.Altalaban az szokott lenni ilyenkor eljon az illeto eleteben is valaki aki majd igy viselkedik vele.Elobb is mint gondolnad.
2023. máj. 13. 09:49
 13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szarul esik. Ráadásul most egy másik lány is van a képben, nem csak egy, hanem 2. Előttem kezdenek súgdolózni, és ha megkérdem, hogy na, miről van szó, akkor elhallgatnak, és csak mondják, hogy "ja, semmi". Megértem, hogy vannak dolgok, amiket nem akarnak cégem megosztani, de akkor mi a fszomért előttem kell ezt feltétlenül felhozni? És csak így a semmiből, kezdenek célozgatni, kacagni, én meg mint valami idióta, ott megyek mellettük. Végre azt hittem lesznek barátaim, mert más suliba kerültem, erre itt még szarabb, mint otthon volt...
2023. máj. 15. 18:34
 14/16 A kérdező kommentje:
Velem megosztani*, elnézést
2023. máj. 15. 18:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ezzel sajnos semmi mést nem tehetsz, mint hogy hagyod a francba. Kérd át magad a koliban másik szobába, és próbálj meg minél kevesebb kontaktot tartani a "barátnőddel". Ha nem kell minden nap őt nézned, egy idő után egyre kevésbé lesz rossz.

Velem is megcsinálta ugyanezt egy barátnőm, ráadásul sok-sok éves barátság után. Persze én is megpróbáltam először tagadni, utána tepertem, de hatalmas megkönnyebbülés volt, amikor ki tudtam mondani, hogy nekem ez már tovább nem kell.

2023. máj. 22. 15:31
 16/16 A kérdező kommentje:
Egy kicsit sok idő telt el azóta, nem tudom, megnézi-e valaki a válaszomat még, de nem javult a helyzet, csak gondoltam leírom. Én próbálkozok, de úgy érzem, hogy hova tovább hiába. Ha nincs ott a lány, akkor semmi gond, mert most nem írogat vele annyit, mikor ott vagyok. Akkor röhögünk, beszélgetünk, hülyülünk, minden. De ha ott van a barátnője, akkor én mintha nem léteznék egyszerűen. Próbálom nem túlreagálni, de ha egyszer rám se néz, őt ölelgeti folyamatosan, hogy mennyire szereti, kicsi nem tudom mije. Én pedig nem tudom leplezni, hogy féltékeny és csalódott vagyok, tehát észreveszi, és jön, megölrl, majd továbbmegy, vissza hozzá. Tényleg nagyon rosszul esik, nem értem, hogy én miért nem érdemlem meg a boldogságot, a barátokat, ahogy mindenki más. Már két barátnőm hagyott el, cserélt le, most pedig mikor azt hittem, jó lesz, hát még sokkal rosszabb, mint az előzők.
2023. júl. 8. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!