Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tehetek ebben az esetben?

Mit tehetek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

A barátnőm, akivel 1 éve ismerjük egymást, úgy érzem, hogy kezd eltávolodni. Már nem úgy viselkedik, mint az elején, picit távolságtrtóbb. Pedig tudtommal nem csináltam vagy mondtam semmit. De már nem is beszélgetünk annyit, pedig konkrétan együtt élünk. Gondoltam, hogy ennek az oka lehet az új barátnője, de eddig is voltak más barátai, és legjobb barátja is, de nagyon jól megvoltunk. De igazából az is lehet, hog túlgondolom?

Szerintetek mit tegyek? Idegeskedjek miatta, vagy hagyjam, hátha magától történik valami?

2023. márc. 28. 07:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Együtt éltek? Lakást béreltek, vagy hogy?

Ne ragaszkodj hozzá. Az embernek több barátja is lehet.

2023. márc. 28. 07:55
 2/16 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem sok neki, hogy együtt éltek. Baromi fárasztó lehet. Nem kell, hogy bármi rosszat mondjál vagy tegyél ehhez.
2023. márc. 28. 08:02
 3/16 A kérdező kommentje:
Kolisok vagyunk, ezért élünk együtt. És ez vajon fog változni? Én pont zt hittem eddig, hogy a jó barátok mind együtt szeretnének élni.
2023. márc. 28. 08:57
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, dehogy akarnak a jó barátok együtt élni. :) Így pont a varázsa veszik el az egésznek.

Persze sokan kolisok, ezzel nem tudsz mit csinálni.

2023. márc. 28. 10:10
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nekem nagyon úgy tűnik, hogy a körülöttem lévők (szintén kolis csajok) nagyon szeretik az együttélést. Kialakultak duók, és szinte alig léteznek egymás nélkül. És én is örültem, beleéltem magam, hogy nekem is lesz egy ilyen barátnőm, és ezért pánikoltam be, hogy kezdek lecserélődni.
2023. márc. 28. 21:51
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, ő is talált egy olyat, akivel többet, jobban tud beszélgetni, mint veled, de majd te is találsz egy másik lányt. Ha csak azért lettetek barátnők, mert egy szobába kerültetek, akkor az nem olyan igazi barátság. Hagyjad, hadd menjen a másik lánnyal, ahová akar, legfeljebb, amikor hazajön, kérdezd meg, hogy érezte magát,milyen az új barátnője, de ne érezze azt, hogy féltékeny vagy a másik lányra. Ha neked is más program tetszene inkább,neki is, akkor is érthető, ha más lánnyal kezd barátkozni, de lehet, csak túlreagálod. Nekem is több barátnőm van, igaz, egyikkel sem éltem együtt egy napig sem. El sem tudnám képzelni.
2023. márc. 29. 17:54
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Én szeretek vele élni egyébként, csak néha van, hogy jobb egyedül, de ritkán. Az a baj, hogy nagyon ragaszkodó típus vagyok, ráadásul nem is vagyok népszerű, sose volt sok barátom, és nehéz elfogadni, hogy nem vagyok valakinek az egyetlen legjobb barátja. Ezért is éltem bele magam, hogy barátnők lettünk, mert magamtól biztos, hogy nem találok senkit.
2023. márc. 31. 10:27
 8/16 A kérdező kommentje:
És az is rosszul esik, hogy rám se néz, amikor a másik csaj jelen van, egyáltalán nem foglalkozik velem. Ha ketten elmegyünk valahova, akkor is végig a telefonját nyomkodja, vele írogat.
2023. márc. 31. 11:07
 9/16 NTBS ***** válasza:
50%
Beszélgess el vele.
2023. ápr. 1. 09:04
 10/16 anonim ***** válasza:
36%

kodependes vagy- magyarul társfüggőség

google:

[link]

[link]

2023. ápr. 19. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!