Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tehetek ebben az esetben?

Mit tehetek ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Eljöttünk strandra egy 7 fős baráti társasággal. Már épp indulóban voltunk. Egy lány barátom nem tud úszni. Èn utcai ruhában voltam, ő fürdőruhába. Gondoltam vele lehet poénkodni, felemeltem, (mèlymedece) hogy bedobom. Poènnak vette fel, tudta jól, hogy nem vagyok idióta. Nem is fèlt ettől. Letettem egy kis idő múlva, nevettünk. Az egyik srác, a társaságból gondolt egyet, (gondolván, hogy gyáva vagyok, vagy nem tudom) konkrètan belökte. Èn meg gondolkozás nèlkül ugrottam utána. Ezzel csak az volt a gond, hogy a saját telom, a zsebembe volt, az tönkre ment. Van rajta biztosítás, de úgy se ingyenes. Ki akarom fizettetni a sráccal, de nem nagyon akarja (4 hetes telefon, talán 50K lenne a csere, de nem biztos) Mit tanácsoltok, mit érdemes tenni?
2022. júl. 29. 15:35
 1/1 anonim ***** válasza:
71%

Már miért kéne kifizetnie a srácnak?

Mi köze ahoz hogy te a medencébe ugrottál?

Ez a te hibád

Te hülyeséged volt

2022. júl. 29. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!