Manapsag van meg ra lehetoseg arra,hogy az ember orokbefogadjon kulfoldi embert/gyereket? *Hatranyos helyzetu* Mert akkor szivesen befogdnek egy Szovjet gyereket (vagy kettot).
Én is ott hallottam!!!
"Van, pont hétfőn hallottam a tescoban, hogy a rádión mondták, hogy fizet az állam azoknak, akik teljes állásban vállalják, hogy elárvult gyerekeket nevelnek. A program pontos nevét nem tudom, de ha nagyon keresgélsz, biztosan megtalálod."
#3-4
Szűzanyám, ti biztos nem kaptok majd gyereket, mert:
- szovjet gyerek nincs és ha nem vagytok azon a szellemi szinten, hogy ezzel tisztában legyetek, akkor nem vagytok alkalmasak gyereket nevelni.
- örökbe fogadni, vagy nevelőszülőnek lenni az 2 különböző dolog! Nagyjából Makó és Jeruzsálem.
Na, akkor tegyük tisztába a dolgokat:
- Létezik olyan, hogy örökbefogadás. Elég szigorú követelményei vannak. Ha örökbe fogadsz egy gyereket, annak jogilag teljes értékű szülője leszel, a nevedre kerül, minden. Ezért nem fizet az állam, csak a családi pótlékot, és hasonlókat, amit a vér szerinti gyerek után is. Éveket kell rá várni, és csak magyar gyereket kaphatsz.
- A nevelőszülő egy fizetett alkalmazott, akinek az a munkája, hogy állami gondozott gyerekeket nevel átmenetileg az otthonábán. Mivel az állami gondozott gyerekek 90 százaléka nem örökbe adható, ezek a gyerekek soha nem számítanak az övének. Úgy kell elképzelni, mint mondjuk egy óvónőt. Ezt hirdetik a Tescóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!