Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Másnak is sok egy kicsit,...

Másnak is sok egy kicsit, hogy mindenhol folyamat szelfieznek, fotóznak és egy csomó ember le sem szharja, hogy beleesel a fotójába, holott nem akar?

Figyelt kérdés
2023. márc. 17. 21:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
63%
Úgyis levágnak majd róla. 😃
2023. márc. 17. 21:41
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
én azt utálom h meló közbe fotóznak meg videóznak le pedig ez tilos de nem tudom megakadályozni
2023. márc. 17. 21:49
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én kerülöm az ilyen helyzeteket. Amúgy sem szeretek fotózkodni sem.
2023. márc. 17. 21:57
 4/16 anonim ***** válasza:
38%
Nekem nem.
2023. márc. 17. 22:00
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ma utaztam távolsági busszal. Egy iskolás csoport is utazott. A tanítónő szinte folyamatosan fotózta őket. Egy két kép oké, de amúgy ez minek?

Nyilván mi is rajta voltunk a képeken, mert a gyerekek mögött voltunk.

Igen, zavar. Utcán is. Megakadályozni nem tudjuk.

2023. márc. 17. 22:04
 6/16 anonim ***** válasza:
61%
Fordulj el. Korábban én is ráfeszültem a dologra, de azóta már voltam pszichiáternél, és rájöttem, h elmebeteg dolog volt tőlem ezen vergődni.
2023. márc. 17. 22:12
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

5, a kirándulásokon nem minden kép lesz előnyös, jó ha van több amiből lehet válogatni, ráadásul ezek a fotók általában az iskola Fb oldalára felkerülnek, mint reklám vagy mint "beszámoló", ezért jó, ha biztos vannak jól sikerült képek is. Amúgy a csoportképeknél se 1 db szokott készülni, hanem több, hogy lehessen válogatni, hiszen, ha 1észülne, nem biztos, hogy a csoport java vállalhatóan nézne ki.

A szülőknek is jó, ha a saját gyereküket is látják legalább 1 képen, a gyerekeknek is jó érzés, hogy legalább érzik, hogy velük is van foglalkozva, nem hagyják le ezekről a képekről, mert a tanár 1-2 képet csinált össz-vissz és pont akkor a gyerek úgy ült, hogy épp nem látszott a képen. Ha már itt tartunk, nehéz úgy 1 képet lőni a buszon, hogy minden gyerek jól látszódik és spontán is legyen.

2023. márc. 17. 22:23
 8/16 anonim ***** válasza:
39%
Zavar, mert önmajomkodás az egész. A másik: ma ez, holnap már az van a fényképen (értsd: sok párkapcsolat xarul alakul mindig ma a magyaroknál).
2023. márc. 17. 22:25
 9/16 anonim ***** válasza:
47%
Velem csináltak olyat is, hogy szándékosan engem fényképeztek, majd kiröhögtek. (Két 16 körüli csaj volt.) Egy busszal mentünk, én leghátulra ültem, ők meg valamivel előrébb. Szelfizgettek, majd észrevették, hogy benne vagyok a képben, aztán utána már szándékosan engem fotózott az egyik (persze szelfizésnek tettette), majd sugdolóztak, röhögcséltek. Amikor rákérdeztem, miért fotózgat, letagadta...
2023. márc. 17. 22:33
 10/16 anonim ***** válasza:
68%
9. Fúú engem is mindig ez van, ez a legutálatosabb simán feljelenteném legszívesebben hogy személyiségi jogok
2023. márc. 17. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!