Másnak is sok egy kicsit, hogy mindenhol folyamat szelfieznek, fotóznak és egy csomó ember le sem szharja, hogy beleesel a fotójába, holott nem akar?
Figyelt kérdés
2023. márc. 17. 21:31
11/16 anonim válasza:
9, amúgy van hogy előnyös ez. Mármint nem az esetedben, de van pl a Youtube-on egy videó, ahol egy pasit videózott le valaki, mert jaj de viccesen néz ki, aztán ugyanez a pasi ellopta a közelében levő nőnek a telefonját és ez a videó ami készült nagy segítség volt, hiszen az elkövető le lett videózva.
12/16 anonim válasza:
Most pl arra célzok, hogy ha készülne rólad egy kép vagy videó, még az is lehet, hogy egy másik ember aki éppen bűncselekményt követne el a közeledben meg így rögzítenek.
14/16 anonim válasza:
A buszos példa se semmi, de a mosdós esetek.. Tuti teljesen le leszek pontozva, de annyira primitívnek tartom, amikor nyilvános mellékhelyiségekben pózolnak a tükrök előtt, és már te érzed kínosnak az egészet. Pedig csak kezet szeretnél mosni.
15/16 anonim válasza:
Igazából nem lehet annyira ellene védekezni, vagy bízol, hogy levágják a képet, vagy te is bepózolsz a vicc kedvéért, vagy arrébb állsz. Ha nem csak utólag vetted észre, akkor esetleg szólhatsz KEDVESEN nekik, ha meg egyáltalán nem vetted észre, akkor meg nem fáj :)
16/16 anonim válasza:
Én ezért lettem emós, a hajam mindig az arcom előtt van, de még így se elég kapucni is kell és álszakáll. Ok, ez vicc, de komolyan zavar, hogy ha városi rendezvényre megyek, akkor ingyen fotómodell leszek egyben, ez szerintem sóherség. Akkor már fizessék ki ők a statisztákat a reklámhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!