Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak ezzel a barátnőm...

Mit csináljak ezzel a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Nálunk az volt egy darabig a pletyka tárgya, hogy szakítottam a volt barátommal, és kitalálták azt, hogy biztos azért dobtam, mert megcsalt a legjobb barátnőmmel.

Egyikünk sem népszerű, szóval nem értettük, hogy miért...

Azóta a srácrol kiderült, hogy neki nem konkrétan én kellettek, hanem egy barátnő. Hogy kicsoda, az mindegy, csak lehyen. Szakítás után pár órával rá is írt a legjobb barátnőmre, hogy szívesen össze jönne vele. Amikor a lány nemet mondott, akkor elkezdett hisztizni, hogy nagyon hiányzom neki. Aztán barátnőm mondta, hogy képzeld, az exed becsajozott. Nem voltam féltékeny, később kiderült, hogy csak kitalálta.

A fentebb említett legjobb barátnőm viszont jóban maradt vele, és én úgy érzem, mintha a pasi kissé manipulálta volna, mert nem egyszer vágta a fejemhez, hogy az egész az én hibám és én sokkal rosszabb dolgot tettem a fiúval. (a legrosszabb dolog az volt, hogy szakítottam vele, mert nem akartam hazudni neki, hogy érzek iránta még valamit...)

Mit csináljak ezzel a barátnőmmel? Csak szerintem olyan, mintha az exem megpróbálná ellenem hangolni őt?

2023. márc. 10. 18:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%
Sajnálom, ha 20 felett ennyi sütnivalód van és még büszke is vagy rá.
2023. márc. 10. 19:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szóval az nem hasznos válasz, hogy be kellene látnod, nem tudod más meggyőződését befolyásolni (és jelen helyzetben nem is lenne érdemes), hanem szeretnéd tudni, hogyan manipulálhatnád a magad irányába?

Akkor várj még egy kicsit a hasznos válaszra...

Nem értem, ilyen idősen hogy nem tudod belátni, hogy aki negatív véleménnyel van rólad, az nem azért teszi, mert csúnya, rossz emberek befolyásolják, hanem mert valahol benne volt eddig is a hajlandóság. Vagy úgy képzeled el, a barátságotok majd úgy működik, hogy a jövőben majd Te mindig visszatéríted a "jó útra"? Abszurd.

2023. márc. 10. 19:47
 13/15 A kérdező kommentje:

11. nem vagyok 20 feletti, nem azt mondtam, hogy 10et adj hozzá....

12. Azt nem tekintem hasznos válasznak amiben pl leírja az illető, hogy amúgy el se olvasta a kérdést, és tojik rá magasról. Azt sem tartom annak, aki szappanoperához hasonlítja, vagy hogy "tipik nők"-ös megjegyzést tesz.

Nem, egyáltalán nme úgy képzelem el. Viszont ha még vissza lehet fordítani a folyamatot, akkor megpróbálnám. Nagyon pici korom óta a legjobb barátnőm, és nem szeretném csak úgy hagyni ezt az egészet.

2023. márc. 10. 19:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Sok 40 felettinek sincs barátja, pedig vágyik rá. Kérdés, hogy tesznek-e érte, nyitnak-e, vagy sem.
2023. márc. 10. 21:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Én meg tudlak téged érteni kérdezö. Viszont gondolj bele, hogy ha a barátnődet ennyire könnyen el tudja marni mellőled egy fiú, akkor lehet hogy jobb neked nélküle.

Egyébként azt is el tudom képzelni hogy a barátnődnek megjön az esze.

2023. márc. 10. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!