Mit csináljak a legjobb barátnőmmel ha átjön hozzám?
Sziasztok!
Tudom hogy nagyon sok ilyen kérdés van, de énis le szeretném írni.
Ma átjön hozzám a barátnőm, és nemtudom hogy mit csináljunk. A szüleim dolgoznak, így ránk “bízták” a házat, de semmi ötletem sincs. Nem akarok csak telefonozni, mert az unalmas… Beszélgetni meg nemhinném hogy lenne olyan téma, mivel kicsit hasonló az érdeklődési körünk.
Miket lehetne még csinálni?
"Nem akarok csak telefonozni, mert az unalmas…"-meg tajparaszt szokás társaságban telefont bökdösni.
"Beszélgetni meg nemhinném hogy lenne olyan téma, mivel kicsit hasonló az érdeklődési körünk."-és ezek után hogy vagytok ti barátok? Legjobb barátok? :O
Hoppsz.... Már az #1 megelőzött! :)))
Tényleg nem értem....
Ezt még kifelejtettem:
Iskolába beszélgetünk de azt is inkább csoportosba mostmár (régebben sokkal jóba voltunk meg volt téma is, elütöttük az időnket). Én már egy új suliba fogok menni (+ neki is vannak barátnői) így max a barátság lehet már csak romlani fog.
Mindegy, kitalálok majd valamit, azért köszi a válaszokt!:)
Ötletek: sminkelés,körömlakkozás,süssetek valamit együtt,táncoljatok,halgassatok zenét,menjetek ki a kertbe és másszatok fára, labdázzatok. Ha van kisállatod játszatok vele, nézzetek meg egy filmet vagy csináljatok mi van a kezemben kihívást. Kártyázzatok. Meséljetek vicceket egymásnak.stb
Jó szórakozást. :)
5. válaszolónak köszi!:)
6. válaszoló, nem szívesen osztanám meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!