Mit csináljak ezzel a barátnőmmel?
Nálunk az volt egy darabig a pletyka tárgya, hogy szakítottam a volt barátommal, és kitalálták azt, hogy biztos azért dobtam, mert megcsalt a legjobb barátnőmmel.
Egyikünk sem népszerű, szóval nem értettük, hogy miért...
Azóta a srácrol kiderült, hogy neki nem konkrétan én kellettek, hanem egy barátnő. Hogy kicsoda, az mindegy, csak lehyen. Szakítás után pár órával rá is írt a legjobb barátnőmre, hogy szívesen össze jönne vele. Amikor a lány nemet mondott, akkor elkezdett hisztizni, hogy nagyon hiányzom neki. Aztán barátnőm mondta, hogy képzeld, az exed becsajozott. Nem voltam féltékeny, később kiderült, hogy csak kitalálta.
A fentebb említett legjobb barátnőm viszont jóban maradt vele, és én úgy érzem, mintha a pasi kissé manipulálta volna, mert nem egyszer vágta a fejemhez, hogy az egész az én hibám és én sokkal rosszabb dolgot tettem a fiúval. (a legrosszabb dolog az volt, hogy szakítottam vele, mert nem akartam hazudni neki, hogy érzek iránta még valamit...)
Mit csináljak ezzel a barátnőmmel? Csak szerintem olyan, mintha az exem megpróbálná ellenem hangolni őt?
Nem bírtam végig olvasni mert ez is megint vmi tini szappanopera szerűség.
Ha szakítasz valakivel utánna le kell xarni, kit érdekel kivel mit csinál. Ha a barátnőd meg kavargat vele akkor kavargat ahhoz sincs közöd. Ha nem tetszik a dolog akkor meg szakítsd meg vele is a kapcsolatot és csokolommmmm.
Én sajnos végigolvastam, de nem jutottam előrébb.
Szerintem túlkombinálod a dolgot: azzal kell kapcsolatban lenni, aki megérdemli. Az emberek véleményét meg le kell sz*rni.
1. ha nem olvastad el, akkor feleslegesen írtál "választ"
2. Lényeg, hogy manipulálják szerintem a barátnőmet, es jó lenne tenni ellene valamit.
3. Ha te ezzel jössz, akkor nem férfi vagy, hanem max egy 10 éves kisfiú, akinek semmi keresnivalója nincsen egy olyan oldalon, ahol a minimum korhatár 16 év.
"Lényeg, hogy manipulálják szerintem a barátnőmet, es jó lenne tenni ellene valamit."
. Az ő felelőssége, ha hagyja. Nem tudom, miért sajnálod, ha neki ad igazat, és téged cseszeget.
9 öhm nem, nem 15 vagyok, adj még hozzá pár évet 😉
Valódi válaszokat eddig nem igazán olvastam, és mivel nem hasznos, lepontoztam. És nem csak én adtam "pirosat" a haszontalan válaszokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!