Kezd elfogyni a türelmem.. Nektek van ilyen barátnőtök?
Gimis vagyok, és alap, hogy nagyon sokat kell tanulnom minden napra.
Van egy (majdnem) barátnőm, aki igazából volt osztálytársam, csak annyi hogy másik iskolába jár, de ugyanabba a városba, mint én.
Borzasztó rossz tanuló, van bukása is vagy 3 tantárgyból.
Még tartjuk a kapcsolatot, Messengeren szoktunk nagyon néha amikor ráérek 1 órát beszélni hívásban, de ő magántanuló, és szinte állandóan írogat, hogy "szia, felhívhatlak?" "mikor tudunk ma beszélni?"
Én meg ezerszer elmondom neki, hogy értse meg, nekem tanulni kell, (ő azt mondta sosem tanul mert nem akar meg belefáradt mondom oké) és annyira zavar ez.. Pedig jószívű, meg minden, de egyszerűen nem érti meg, hogy nekem tanulni kell..
Múltkor tanulás közben 3x hívogatott, azt mondta, mehet a hívás úgy is, ha tanulok mondom persze.
Mit mondjak neki? :(
Lehet ez bunkón fog lejönni de nekem herótom lenne attól, ha valaki folyamatosan az orrom alá dörgölné, hogy "én éppen tanulok!". Főleg úgy hogy nem is jó tanuló, valószínűleg rosszul esik neki hogy állandóan emlékeztetve van rá, hogy "más bezzeg tanul, nem úgy, mint te!". Egyébiránt egyszerűen kapcsold ki a telefonod amíg tanulsz (ami szerintem amúgy is alap), és ennyi, majd írsz vagy felhívod ha lesz időd. Egyébként sincs joga számonkérni senkinek hogy te mikor mit csinálsz és miért nem válaszoltál x ideig, szóval ne érezd rosszul magad miatta.
Annak a nyomoréknak aki meg itt egy kézzel gépeli a szexuális tartalmú kommentjeit egy kiskorúnak üzenem, hogy a konnektorba nyúlkáljon, ne a gatyájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!