Lányok miért van az hogyha egy discoban valamelyik barátnőtök akar lenni egy pasival akkor oda mentek és félre húzzátok a barátnőtöket, miért csináljátok ezt?? Miért szoktátok ezt csinálni?
Azongya' mondok pár lehetséges okot:
- irigykednek a pasira;
- irigykednek a barátnőjükre hogy szabadon mer élni;
- szokás sajna hogy belepf.ázunk mások magánéletébe, a saját erkölcsi normáinkat, ízlésünket akarjuk másokra ráerőltetni (nagyon unszimpi a pasi, vagy túl részeg a barinő hogy lássa mit csinál).
1. Túl részeg a lány
2. Csak a pasi hiszi, hogy lenni akar, de amúgy idegesíti, s kimenti a barátnő (lehet jel is van rá)
3. Amúgy pasija van, s erre felhívjul a figyelmét
Van az a szintű alkohol, amikor elveszti a kontrollt egy ember. És ha azt érzem, hogy ez neki nem kell, akkor szólok. Ha továbbra is folytatja, akkor nem érdekel, ő döntése, de szólok neki, hogy akármilyen részeg, gondolja át.
Ha józan akkor nem szólok bele
Én nagyon előzékeny voltam mindig egész életemben, és soha nem nyomultam egyik csajra se életemben, sok kellemetlen perctől mentettem meg ezzel a potenciális áldozatokat.
Minden pasasnak ezt tanácsolom, és ha egy csaj nyomulna, akkor is mindig segíteni kell egymást férfiként, hogy valami módon ott legyen az üvegfal, aminek a nyomuló nekikoppanhat.
Ha mindenki leállítja őket, és nem fognak ellentétes nem tagjai egymásra nyomulni, eljön majd a kánaán.
No, megyek is a boltba egy doboz vazelinért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!