Hány baràtnőtök/barátotok, baráti körötök van?
Én eléggé szoviálisnak vallottam magam az egyetem alatt, lett is jó pár barátnőm,baráti köröm.
1 éve diplomáztam és azóta mindenki szétszéledt (van aki külföldre költözött,vagy eltűnt amikor pasija lett.)
Egyetem alatt sokat jàrtam bulizni, de ma már ezek leredukálódtak összesen havi 1 iszogatásra vagy ezzel vagy azzal.
Most van 5 különálló barátnőm és egy velem egykorú unokatesóm aki kb a legjobb barátnőm, plusz egy nagyon jó fiú barátom, illetve egy egyetemről megmaradt nagyobb baráti kör, akikkel sajnos már csak szilveszteri házibuliban gyűlünk össze. Plusz a cégben ahol dolgozom diplomázás óta lett egy lány akivel valami barátság féle alakult ki, bár munkán kívül talán csak 1x mentünk el valahova együtt, de az irodában nagyon jóban vagyunk.
Ez így leírva talán nem annyira kevés,méha mégis nagyon magányosnak érzem magam. :(
Pasim nincsen màr 2 éve, lehet,hogy azért is van ez.
Nektek nennyi barátnőtök/barátotok,baráti körötök van?
Egyik legközelebbi barátnőm általános közepe óta mellettem van, a másik pedig gimi közepétől. 2 közelebbi barátnőm lett egyetem alatt, és bár még nem végeztünk, úgy érzem, hogy hosszabbtávú barátság lesz. Remélem legalábbis.
Leírva amúgy ez is soknak tűnik, mégis sulin kívül nagyon magányosnak érzem magam, programok szinte 3-4 havonta jönnek csak össze (barátokkal). Főleg, hogy a gimis barátnőm sorra mondja le őket :c
Pasim sosem volt, ami megint csak sokat ront a magányon.
Szóval átérzem a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!