Titeket zavarna, ha az egyik legjobb barátnőtök csak napokkal később írna vissza?
Nem az az üzengetős típus. Ha élőben normális, akkor nincs gond.
Ha vmi nagyon fontos, akkor hívd fel.
Eltkor, korosztály szamít.
Plusz, hogy mindig ilyen volt -e?
Lehet ez elője annak, hogy kevésbé fogtok kapcsolatot tartani a jövőben.
Nem zavarna egyáltalán.
Engem sem pattgtatnak a bnőim.
A barátság nem munkahely hogy igazol i meg magyarazkodni kéne ha hianyzol jezus.
Engem zavarna. 1-2 nap oda-vissza néha előfordul hosszú levélváltás esetén, de ilyenkor jelezzük, hogy nem lesz olyan hamar válasz.
4-es: Nincs itt szó rohadt nagy kibeszélésről, amúgy is anonim fórum, ill. a 0-24-es rendelkezésre állás és az 1 hétig leszarom a másikat között vannak átmenetek. Engem a barátaim gondjai, örömei érdekelnek, szóval nem azért írok viszonylag hamar, mert kötelesség, hanem kíváncsi vagyok részletekre, meg akarom nyugtatni, ha vmi gond van stb.
Attól függ milyen beszélgetésnél csinálja ezt, mennyire komoly a téma, mennyire igényelne gyors választ, illetve... mennyire aktív közben a közösségi oldalakon (posztol, képeket kedvel stb.).
Egyik legközelebbi (vagyis minimum annak hitt) barátnőm kb. 2 havonta ír vissza, pedig gimi alatt szinte elválaszthatatlanok voltunk. Élőben meg azóta, ha évente 2x találkozunk már csodaszámba megy, sajnos. Pedig akkor elröppen az egész nap, minden olyan, mint rég, mintha tegnap találkoztunk volna utoljára.
Nem várom el, hogy azonnal írjon, mert megvan a magunk külön ritmusa, életvitele, csak bánt közben mégis egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!