Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Titeket zavarna, ha az egyik...

Titeket zavarna, ha az egyik legjobb barátnőtök csak napokkal később írna vissza?

Figyelt kérdés
Tényleg kb. 15 éve a legjobb barátnők vagyunk, mindent tudunk egymásról. Különösen ezért zavar, hogy sokszor csak 4-5 nappal később ír vissza Messengeren, de olyan is volt már, hogy egy héttel később. Ilyenkor elmondása szerint sok a munkája, de hogy esténként sincs egy 10 perce, azt nem hiszem. Egyébként amikor élőben találkozunk, semmi gond nincs, nem távolodtunk el egymástól vagy ilyesmi. Túlreagálom?
2023. jan. 22. 18:26
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Nem az az üzengetős típus. Ha élőben normális, akkor nincs gond.

Ha vmi nagyon fontos, akkor hívd fel.

2023. jan. 22. 18:30
 2/10 anonim ***** válasza:
35%

Eltkor, korosztály szamít.

Plusz, hogy mindig ilyen volt -e?

Lehet ez elője annak, hogy kevésbé fogtok kapcsolatot tartani a jövőben.

2023. jan. 22. 18:41
 3/10 anonim ***** válasza:
57%

Nem zavarna egyáltalán.

Engem sem pattgtatnak a bnőim.

A barátság nem munkahely hogy igazol i meg magyarazkodni kéne ha hianyzol jezus.

2023. jan. 22. 18:42
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
Érdekes egy barát vagy, hogy a legjobb barátnődet a háta mögött beszéled ki egy anonim fórumon, ráadásul csak azért, mert nem áll rendelkezésedre 0-24-ben.
2023. jan. 22. 19:04
 5/10 anonim ***** válasza:
47%

Engem zavarna. 1-2 nap oda-vissza néha előfordul hosszú levélváltás esetén, de ilyenkor jelezzük, hogy nem lesz olyan hamar válasz.

4-es: Nincs itt szó rohadt nagy kibeszélésről, amúgy is anonim fórum, ill. a 0-24-es rendelkezésre állás és az 1 hétig leszarom a másikat között vannak átmenetek. Engem a barátaim gondjai, örömei érdekelnek, szóval nem azért írok viszonylag hamar, mert kötelesség, hanem kíváncsi vagyok részletekre, meg akarom nyugtatni, ha vmi gond van stb.

2023. jan. 22. 19:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Napokkal? De jó, nekem egy régi jó barátnőm, akit 20 éve ismerek 4 havonta válaszol :D
2023. jan. 22. 20:21
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
6-os: Majd lecsesz a 4-es, hogy kibeszéled a barátnődet, mert nem áll 0-24-ben a rendelkezésedre:-) Biztos sok a munka:-) Úristen, ezek ne legyenek már normálisak! Nálam pasival volt olyan, hogy nem szeretett írni, de beszélni igen, belementem, hogy akkor inkább telefonáljunk néha, amikor mindketten ráérünk épp.
2023. jan. 22. 20:43
 8/10 anonim ***** válasza:
43%
Nem sokáig lenne a legjobb barátom, ha ilyen szinten nem részese a mindennapjaimnak
2023. jan. 22. 21:49
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
Nemtudom mivan mostanában a lány barátságokkal, én is lány vagyok, óvoda ota jóba vagyok ezzel a baratnommel eddig irogatott ahogy csak tudott most meg kam 0-24be tanul meg ilyesmik, holott tudom hogy nem, és még neki ál feljebb ha nem írok neki, de mi értelme van ha írok neki, hogyha csak megnézi vagy elérhető es megse nézi. Sajnos megbolondulnak mostanában az emberek, vagy fogalmam sincs xd
2023. jan. 25. 17:25
 10/10 anonim ***** válasza:
85%

Attól függ milyen beszélgetésnél csinálja ezt, mennyire komoly a téma, mennyire igényelne gyors választ, illetve... mennyire aktív közben a közösségi oldalakon (posztol, képeket kedvel stb.).

Egyik legközelebbi (vagyis minimum annak hitt) barátnőm kb. 2 havonta ír vissza, pedig gimi alatt szinte elválaszthatatlanok voltunk. Élőben meg azóta, ha évente 2x találkozunk már csodaszámba megy, sajnos. Pedig akkor elröppen az egész nap, minden olyan, mint rég, mintha tegnap találkoztunk volna utoljára.

Nem várom el, hogy azonnal írjon, mert megvan a magunk külön ritmusa, életvitele, csak bánt közben mégis egy kicsit.

2023. jan. 25. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!