Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen ember az ilyen?

Milyen ember az ilyen?

Figyelt kérdés
Több éve kezdődött. Szerelmes lettem egy nálam 12 évvel idősebb férfiba, akit akkor már pár éve ismertem. Én abban az időben még egyetemista voltam. Egyszer elszántam magam és elmondtam nyíltan és őszintén, hogy szeretem. Ő nem viszonozta az érzéseimet. Viszont abban az időben anyagilag teljesen tönkre ment. Nekem volt örökségem, és több milliót adtam neki, amit elfogadott. Sosem volt köztük semmiféle férfi-nő kapcsolat. Azóta több év eltelt, továbbra is rossz anyagi helyzetben van. Az évek során többször kisegítettem még anyagilag és más dolgokkal(süti, háztartási dolgok, stb). Pénzt soha nem adott vissza. Én érzelmi beállítottságú ember vagyok. Szerintem sokszor vannak mélypontok az életemben, sokszor jó lenne vkivel érzelmi dolgokról beszélni... Vele sokszor megpróbáltam, de gyakran nagyon "kegyetlen" megnyilvánulásokat kaptam töle. Értelmetlen és agybajos vagyok, kezeltessem magam, stb. Megértést sosem. Érdekel a véleményetek, viszont ez az egész elég összetett, megpróbáltam összefoglalni nagyvonalakban.
2023. febr. 13. 02:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Önző.
2023. febr. 13. 02:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
ilyen régóta szerelmes vagy belé, akkor is, ha nem viszonozza? el tudnád mondani, miért szereted? mik azok a dolgok, amik ennyire megragadnak benne?
2023. febr. 13. 02:29
 3/11 A kérdező kommentje:
Már nem vagyok szerelmes belé. Több, mint 15 éve ismerem, nehéz élete volt a kezdetektől. Nem is tudom, annyi minden kavarog bennem, talàn sosem tudtam/akartam elhinni vagy tudomàst venni róla, hogy valójàban milyen. Mindig szerettem volna tartozni vkihez, vàgytam rà egész életében, hogy valakinek én legyek az élete középpontja és, hogy szeressenek. 22 éves korom óta ismerem, most 37 vagyok. Régen apàt, bàtyat, baràtot làttam benne, talàn mert a szüleim sosem mutattàk ki a szeretetüket iràntam, apàt pedig koràn elvesztettem. Mindig hiànyzott valaki az életemből, aki megvéd és aki mellett biztonsàgban érezhetem magam...
2023. febr. 13. 02:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy tipikusan beszűkült látómező. Nőlj fel ebből az érzelmi dologból amit bemesélsz magadnak, mert ennyi erővel nekem is oda adhattad volna azt a milliót, ráadásul én meg is köszöntem volna, és mélységes hálás lettem volna neked. Tanuld meg hogy nem az érzelmek az elsők, hanem az elvárások. Olyan fiút keress magadnak aki teljesíti az elvárásaid, ne pedig olyat, amelyik nem.
2023. febr. 13. 02:44
 5/11 anonim ***** válasza:
11%
2-es vagyok, így már értem, szegénykém, tudom, hogy érzel, én sem kaptam otthon szeretetet gyerekként, ez tönkre tudja vágni az ember érzelmi életét felnőttként is, azt javaslom, nálad idősebb férfit keress, az kölcsönösen hasznos, sok sikert!
2023. febr. 13. 02:49
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is adhatsz pénzt. Tök kedves leszek, de igény esetén kőbunkó is tudok lenni.
2023. febr. 13. 03:25
 7/11 anonim ***** válasza:
93%

Milyen ember az ilyen:

1. kiforgat a vagyonodból - ezt úgy hívják, hogy rablás

2. ÉS még bunkó is

Milyen ember? Semmilyen. Ez nem ember, hanem egy utolsó, patkány bűnöző.

Te meg egy mutogatni való balek.

Bocs

2023. febr. 13. 03:28
 8/11 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, én nem akarlak megbántani, de kicsit úgy tűnik, mintha pénzért cserébe - ha nem is szerelmet - de figyelmet, törődést szerettél volna kapni.

Egyébként ne maradj ilyen, mert bárki aki megérzi hogy ilyen vagy, kihasználna. Visszaélne a jóságoddal, ha probléma van, segítsd ki, de egyébként nem keresne stb.

2023. febr. 13. 04:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, hogy Ő milyen ember, de Te jó nagy madár vagy.
2023. febr. 13. 08:15
 10/11 NTBS ***** válasza:
100%
Kihasznált rendesen. De miért adtál neki pénzt?
2023. febr. 13. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!