Ottalvós lánybúcsú költségek?
Barátnőmnek szervezünk idén egy kétnapos lánybúcsút, ott aludnánk egy éjszakát a helyszínen. Úgy néz ki, hogy 10-en leszünk. Értelemszerűen a menyasszonynak nem kell az anyagi költségekbe beszállni, így ugye 9-en maradunk.
De felmerült egy dilemma, hogy hárman a kora hajnali órákban elmennének,mert nem alszanak ott. De a szállást úgy nézzük, hogy akkora befogadóképessége legyen, hogy 10-en elférjünk. Úgy tervezzük, hogy már délután elfoglaljuk, elkezdünk játszani stb. Végig ott leszünk.
A három nem alvós embernek is illik ilyenkor a szállásba beszállni? Délutántól kora hajnalig lennének ott. Én az igen felé hajlok,de mivel nem volt részem még ilyenben és én se tudom a helyes választ, jó lenne némi támpont a gyakori népétől.:)
Persze.
Ilyenkor nem arról van szó, hogy a saját részüket fizetik, hanem az egész eseményt. Ha meg vannak hívva rá, akkor az is benne van, hogy belefizessenek.
Az én legénybúcsúmon is ovlt 2 srác aki egyáltalán nem aludt ott, mégis ugyanúgy beleadtak, mintha végig ottaludtak volna.
Persze ha 10ből 7en alszanak ott, akkor eleve lehet csak 7ágyas szállást nézni, nem 10et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!