Úgy érzem a barátaim kiközösítenek. Mit kéne tennem ebben a helyzetben?
Sziasztok!
Azt érzem hogy kiközösítenek.
Két barátnőm van egyikük a legjobb barátnőm.
például most a héten 2x is mondtam le találkozót vele mivel nem értem rá de ilyenkor látom hogy például tudják hogy már ott tudnék aludni de nem hívnak
ez a lány legutóbb is érdekből barátkozott mindkettőnkkel és én ezért nehezen bízok benne és nem ez az első alkalom hogy teljesen ignorálnak
Iskolában a társaságomat sem keresik, nagyon úgy érzem hogy elhidegülök tőlük.
Nem tudom ilyen esetben mit kéne tennem borzasztóan esik, hogy most a lemondott találkozón kívül is teljesen ignorálnak.
Az anyukája legutóbb megjegyezte mennyivel aranyosabb a másik lány mint én, és már nem is számíthat rám mert nem volt jó egy találkozó nekem (összesen 3-at mondtam le és rengetegszer találkoztunk),
Nem akarlak hibáztatni, de nekem sem esne jól, ha egy hét alatt zsinórban két találkozót is lemondana valamelyik barátom.
A javaslatom az lenne, hogy ülj le velük beszélgetni és hozd felszínre az itt megfogalmazott kérdésed.
Ha pedig végképp nem megy ez a barátság dolog, akkor jobb rajta túllépni, mintsem indokolatlanul sok időt és energiát belefektetni.
Lehet van abban is valami,hogy megharagudtak mert lemondtal talalkat,de akar abban is,hogy ignoralnak.Ezt te erzed belulrol.Bar ha le is mondtal talalkat es megharagudtak nem ok a folyamatos ignoralasra.
Amikor lemondtal talalkat ajanlottal- e mas lehetoseget?
Nekem is van baratnom aki mond le talalkat es nekem is rosszul esik amiatt mert azt mondja zsufolt,tele van kozben meg tudom azon a heten legalabb ket talalkat beiktatott de lehet tobbet is es nem szeretem ha palira vesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!