Egy ilyen barátságot megéri-e erőltetni?
Több mint egy éve vagyunk ,,legjobb barátok", amit én kevésbe érzek. Több dolog zavar, az egyik az, hogy ő mindig úgy próbál jóba lenni az emberekkel, hogy elmeséli az otthoni szar dolgokat és a múltját, hogy megsajnálják és megkedveltesse magát. Mindenkivel jóba akar lenni, neki az a fontos, hogy minél több barátja legyen és a középpontba legyen. Nemrég történt, ami miatt elvesztettem a bizalmat felé, hogy elkezdett egy olyan lánnyal jóba lenni, aki a kapcsolatomba próbált bekavarni egy olyan dologgal, ami meg se történt, mert szegény lánynak folyamat viszket. Először még elhordta mindenféle k6rvának most pedig azt mondja rá, hogy aranyos lány, nem tűnik rosz szándékúnak. Már pár napja nem is ír a barátosném, ha én írok, akkor is egy szavas válaszokat kapok. Nem egy ember mondta, hogy napraforgó és még nagyon kislány, belátom én, csak nem könnyű elengedni, mivel az eleje nagyon jól kezdődött.
Legegyszerűbb, ha megírom neki ezt ami zavar és, hogy én itt elengedem vagy csak lassan, szó nélkül engedjem útjára?
Mert, ha észre veszi, hogy keveset beszélünk ír egy litániát, hogy mennyire hiányzom neki, nehogy megfogyatkozzon a baráti listája.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!