Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Megéri erőltetni ezt a barátsá...

Megéri erőltetni ezt a barátságot?

Figyelt kérdés
Egyertelmuen ennél bonyolultabb a történet, de lényegében az egyik kozeli baratnom nem keres mióta karantén van, és minden találkozó alól kibújik az utolsó pillanatban. Korábban is ridegebbnek éreztem a kapcsolatunkat, soha nem nyílt meg nekem igazán, míg en neki mar számtalanszor. Ha másokkal vagyok megsértődik, de ha vele vagyok neha csak kussban ülünk. Hogy őszinte legyek ezt nem nevezném baratsagnak, kb csak akkor oldott a hangulat, ha perverzkedik vagy mást figurazik ki. Persze vannak vele jo emlékeim, de nagyon zavar, hogy magától nem keres mégis féltékeny a többi barátnőimre. Szerintetek megéri meg próbálkozni, vagy hagyjam a fenébe?

2020. nov. 26. 00:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Ami nem megy,nem kell erõltetni!
2020. nov. 26. 00:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne keresd, aztán majd meglátod, hogy reagál. Ha összeszedi magát, akkor elgondolkozhatsz, hogy hogyan tovább, ha meg nem, akkor ennyi volt.
2020. nov. 26. 01:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés dolog van az életben, amit érdemes lenne erőltetni, a barátság pont nem ilyen.
2020. nov. 26. 10:17
 4/4 anonim ***** válasza:

nézd ..karantén helyzet van ez nyilván mindenkit megvisel az az egyik, a másik meg az , hogy az is lehet hogy ő komolyabban veszi a szigorításokat és egyszerűen nem akar találkozni veled és kockáztatni..

azt írod ridegebb lett a kapcsolatotok, de nem lehet hogy ő alapból introvertáltabb típus? Vagy nem lehet, hogy esetleg valamiért elveszíthette benned a bizalmát amiért ridegebb lett köztetek a kapcsolat?

Nem tudom , de szerintem annak mindig van valami oka , ha 2 ember ennyire eltávolodik egymástól...

Én is pl most ritkábban keresem a barátaimat bár mondjuk ez nem igaz, mert online formában keresem, viszont én meg is írtam nekik, hogy jelen vírushelyzetben nem szeretnék egyelőre személyesen találkozni senkivel...

De amúgy nekem is van egy ilyen barátnőm, akivel eltávolodtunk egymástól, ő is most úgy érzem , hogy inkább más társasággal , kollégaival van, de pl ő a szememben sokat változott...sokszor megbántott engem is személyesen és nagyon sokszor beszélte ki a többi barátunkat, meg kb mindenkit mostanában ami szintén nekem furcsa volt...és mivel én az a típus vagyok, aki nem teremti le a másikat, meg aki nehezen védi meg magát, ezért általában olyankor csak hallgattam, nyilván magamban meg ugye bántott a dolog , de csak a páromnak mondtam el..

ebben biztosan hibás vagyok, hogy neki nem mondtam el és hogy ez miatt így eltávolodtunk egymástól, mert alapból meg nagyon szeretem ezt a barátnőm, de szerintem nagyon sokat változott és hát nem is tudom...az is lehet , hogy csak mindketten változtunk és egyszerűen csak más irányba és ezért van ez az egész...

na szóval csak azt akartam ezzel leírni, hogy ilyenkor én mindig elgondolkoznék azon, hogy vajon miért alakulhattak így a dolgok... ha nagyon nem megy , akkor talán tényleg nem kell erőltetni...

2020. nov. 26. 21:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!