Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha szakitok egy lannyal,...

Ha szakitok egy lannyal, akkor miert torvenyszeru,hogy a baratok is eltunnek?

Figyelt kérdés

Szakitottam vele, erre a barataim is eltuntek.

De olyanok is akiket en elobb ismertem,vagy en "hoztam be".

Miert lehet ez? Nem is voltak igazi baratok,igaz?

2023. jan. 4. 12:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tudom, rossz lesz ezt hallani, de valószínűleg a lánnyal jobb kapcsolatot alakítottak ki útközben, és lehet, ha a lány nem lett volna, amúgy is kialudt volna a kapcsolatotok.

Vagy, rosszabb eset: hazudoztak rólad, rosszul állítottak be másnak.

2023. jan. 4. 14:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Erdekes gondolat ez a meghuzos teoria.
2023. jan. 4. 14:15
 13/14 anonim ***** válasza:
33%

Én személyesen is láttam már ilyet 2x, hidd el ha nem igazi haverok simán benne van a pakliban! Mi társaságunkban is volt 2 új ember akiknek szemre való csajuk volt. Amikor összevesztek a csajjal elhiheted, hogy nem a srácok lettek meghívva a következő buliba.. Volt 1-2 ember aki kiszemelte magának aztán hajtott rá egész este.. Vagy történt valami vagy nem de a végén mindig visszahívták azt a bizonyos havert akinek fogalma sem volt az egészről..

(Mielőtt szét savaztok=Nekem volt a nagy pofám aki el merte nekik mondani az igazat és inkább ott is hagytam őket a fenébe)

10.voltam.

2023. jan. 4. 14:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Csak nem BAZ megye? 😆
2023. jan. 24. 19:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!