Fiúk akiknek lány barátaitok vannak! Ez normális?
Te gondolod túl.
Inkább azon dolgozz, hogy neked is legyenek barátaid, mert az a nem normális, hogy nincsenek. Ne pedig azon dolgozz, hogy elmard a párod barátait.
Őszintén szólva ebben a helyzetben voltam csak 4 évvel ezelőtt.
Pontosan így kezdődött minden a kollégámmal, egesznap beszéltünk, először csak poénkodtunk , melóról beszéltünk stb stb
Munkában is mindig csipkelődtünk, és igen , elindult közöttünk a kémia.
Mind ketten párkapcsolatban éltünk. Neki gyereke is volt már, nekem nem.
1 év után jutottunk oda hogy Munka előtt már mindig jött értem kocsival és együtt mentünk . Ezt követte a csók, aztán sok lopott érintés, csókok. Szexig nem jutottunk mivel felmondtam és 200km-rel messzebb költöztem.
Egy ideig még beszéltünk aztán a távolság miatt is megszakadt ez a kapcsolat.
Biztos vagyok benne ha nem mondok fel akkor tovább fajul a dolog közöttünk.
Nekem is van ellenkező nemű barátom, de nem beszélgetek vele 0-24 úgy hogy még munkában is együtt vagyunk. Nem írom neki hogy hiányzik, úgy hogy amúgy minden nap együtt vagyunk , és pláne nem kell titokban beszélgetnem vele a párom miatt.
Én magamból és tapasztalataimból indulok ki, és ezek alapján én sem lennék nyugodt a helyedben.
Aztán persze ne legyen igazam .
Az én tapasztalatom az, hogy a dolgok nem "fajulnak" hanem döntések eredményei.
Párkapcsolatban élek és van pár olyna kolleginám akivel kimondottan jóban vagyok. Tetszik? Igen. Vonzónak tartom mind személyiségében, mint szexuálisan? IGen. Meg fogom csalni a páromat? Nem. El fogom hagyni a páromat emiatt? Nem. Hogy miért? Mert a hűség döntés kérdése.
Persze tény, hogy sokan nem jutnak el eddig és "hagyják megtörténni" (döntenek és cselekednek). De ha a pár másik fele letiltja a barátságot, az csak a párkapcsolatban fog károkat okozni és végső soron csak árkot ás a párkapcsolaton belül, nem pedig épít.
Ehhez még az is hozzá tartozik hogy a párom sem viseli jól ha megtudja hogy más fiúkkal "barátkozom", mert azok úgyis csak le akarnak feküdni velem és kihasználni.. (Annyit szoktam beszélni emberekkel hogy mi a házi és hogyan kell megycsinálni az egyetemen) És nem szereti ha elmegyek rendezvényekre (gólyatábort, gólyabált, különféle bulikat stb hagytam ki.) Ezeket nagyrészben nem bánom, kivéve a gólyatábort, mert inkább introveltált vagyok, ha nincs kivel elmenni és hát ugye senkit nem ismerek annyira hogy eljöjjön velem és nincsenek barátaim
Szóval az is zavar hogy visszafelé gondolkodva nem működik a dolog ha abból indul ki amit mond, viszont odafele igen? Ha azt mondja mindenki csak azért barátkozik lányokkal akkor az ő helyzetét nem értem, hiába fejtettem ki neki a problémám, azt mondta "Jó! Akkor barátkozz fiúkkal, majd meglátod."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!