Normális hogy zavar, hogy egy barátnőm nálunk kezdett el dolgozni?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta barátok vagyunk, viszont most az én munkahelyemen kezdett el dolgozni, nincs messze az irodájuk sem a mienktől, így össze is futunk, vannak átfedések a munkában is. De ennek én annyira nem örülök, jobban szeretem a munkát és a barátságot elválasztani és őszintén kicsit zavar hogy egy helyen dolgozunk.
Más is volt ezzel így, normális ez?
2022. dec. 28. 11:29
3/5 anonim válasza:
Nem, nem normalis. Feleslegesen tulgondolod, olyasmit latsz bele ami nincs. Semmi kozod hozza hogy hova veszik fel dolgozni, ha a fonokod lenne ahhoz se lenne kozod. Igy, hogy meg csak nem is ugyanazt a munkat vegzitek, nem vagy napi 10 oraban osszezarva vele, ez csak mubalhe. A munka es maganelet szetvalasztasa nem azt jelenti hogy kotelezo lenne masik munkahelyen dolgozni mindenkinek, akik veletlenul ismerik egymast valahonnan.
4/5 anonim válasza:
Szerintem sem normális. Én örültem, mikor egy barátomat felvették hozzánk. Néha együtt ebédeltünk, kávéztunk, de alapvetően mindenki a saját csapatával ment.
5/5 anonim válasza:
Két barátnőről van szó, vagy egy nőről meg egy férfiról? Ha nő és férfi az illető, akkor nem kell, hogy zavarjon, a barátság még szorosabb is lehet, ha két nőről, az nekem sem tetszene túlzottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!