Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tinilányok, miről szoktatok...

Tinilányok, miről szoktatok beszélgetni?

Figyelt kérdés

2022. dec. 26. 23:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

Hát, igazából rengeteg mindenről. Attól is függ, kik milyen témát szeretnek, vagy éppen mit éreznek már kínosnak. Én pl szoktam szinte mindenről beszélgetni barátnőmmel. Ilyen témák a fiúk, vagy éppen van, hogy a kiszemeltünk barátnőjét beszéljük ki, sokszor van, hogy emberek után nyomozunk facebookon és társai, persze tudom, hogy hülyén hangzik :DD.

De úgy unblock tényleg szinte minden témába kerül.:))

2022. dec. 27. 09:23
 12/18 anonim ***** válasza:
18%
#11 Aha igen, meg rusnyáztok/csúnyáztok válogatás nélkül.
2022. dec. 27. 09:27
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális kommenteket, jöhetnek még
2022. dec. 27. 11:00
 14/18 anonim ***** válasza:

#12... ez nem így van. Nem csúnyázunk embereket, lehrt te olyan vagy, de mi nem szomtunk. Tudod hogy van, mindenki magából indul ki. De nem szeretnék veszekedést. Kellemes napot mindenkinek:)

#11 vagyok btw

2022. dec. 27. 11:24
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Ahogy én tapasztalom:

Tiktok trendek, cringe dolgok, influencerkedés, smink és pia

2022. dec. 27. 14:21
 16/18 A kérdező kommentje:
#15 ezt eléggé benézted -_-
2022. dec. 27. 14:23
 17/18 anonim ***** válasza:

Sajnos egy ideje nincsenek barátnőim, maximum nagy ritkán elbeszélgetek egy-két csajszival.

Általában a tetsző nem a téma, iskola, pletykák. Sminkelés, filmek, sztárok egyéb ilyenek

2022. dec. 27. 15:10
 18/18 anonim ***** válasza:

Azokról a dolgokról/eseményekről amik a környezetünkben történnek, egyetemről, családunkról, sorozatokról/zenékről, politikáról, munkáról, de van, hogy ilyen totál elvont dolgokról, hogy “mi van ha egy szimulációban élünk” vagy “vajon van-e már gyógymódja a ráknak, csak titokban tartják”.

Meg van, amikor csak ökörködünk és totál értelmetlen dolgokról beszélünk.

2022. dec. 27. 16:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!