Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ezen jogosan haborodott fel a...

Ezen jogosan haborodott fel a haverom?

Figyelt kérdés
Egy fiu baratommal megbeszeltuk meg regebben h elmegyunk holnap kajalni. Most kuldott egy helyet ahova szivesen menne, de irta hogy az a rossz hire hogy 2 napja beteg es csak akkor menne ha holnap mar teljesen jol van. Erre azt irtam neki hogy rendben maradjon nyugodtan otthon nehogy karacsonykor beteg legyen es jobbulast kivantam neki. Erre jon a valasz h de o azt mondta hogy ha holnap jol van szivesen jonne, vagy hogy nekem ez tul bizonytalan, mert mar ismer engem es tudja hogy en vagyok ms. unflexibilis. Irtam hogy bocsanat akkor felrertettelek, csak kedves akartam lenni (azt hittem arra var hogy mondjam neki hogy semmi gond, es rossz lelkiismeret nelkul otthon maradhasson) Meg hanguzenetet is kuldott amiben elmondja hogy de o akarna velem enni jonni csak ha nem erez izeket vagy megfertoz engem az nem jo. Annyit irtam neki hogy rendben ertem :) Nem ertem miert akart rogton veszekedni... Mas is felhaborodott volna az o helyben?
2022. dec. 21. 19:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Neki már agyára ment a vírus, úgy látszik.
2022. dec. 21. 19:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Fhuuu. Hogy lehetek én is ilyen egy bites?? Ha csak ilyen problémáim lennének én lennék a leg boldogabb ember a földön😂
2022. dec. 21. 19:53
 3/7 anonim ***** válasza:
87%

Mindketten túlpörögtétek a dolgot kérdező.

Azért írt ennyit és azért szövegelt ilyeneket mert szeretne veled találkozni. Te meg szintén azért írsz ki kérdést, mert szeretnél vele találkozni, meg nem is akartad megbántani, csak nem érted mi van.

Ha téged nem zavar, hogy még nem tudod mi lesz a holnapi programod, akkor csak hagyd annyiban és majd kiderül hogy tud-e menni kajálni veled vagy sem. Szeretne, ez egyértelmű, el akarta kerülni, hogy azt hidd nem akar menni. Különben csak leírta volna, hogy bocsi beteg, majd máskor.

Igaza van abban, hogy megfertőzhet téged, ezt azért karácsony előtt nem árt átgondolni, hogy akarod-e az ünnepeket betegen tölteni.

Én is most voltam covidos is meg előtte nem sokkal simán csak megfázva is, a környezetemben rengetegen estek ki 1-1 hétre valamilyen fertőzés miatt, most ennek van szezonja.

Ne légy rá kiakadva, csak szeretne veled találkozni, ez a lényeg! De azt gondold át, hogy így betegen jó-e ha találkoztok. Ha nem, akkor még most írd meg neki, azt is hogy akkor helyette mikor találkozzatok, hogy tudja, nem akarod lerázni!

2022. dec. 21. 20:34
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

Eleve hülyeség amiről beszél. Lebetegedett, nincs olyan hogy majd csettintésre másnapra jól lesz, ez nem így működik.

Utána ő állt beléd, hívott Ms. unflexibilisnek. Aztán pedig hogy még arról beszél hogy nem akar megfertőzni, mikor betegen menne, a röhej netovábbja.

Ez a gyerek egy hülye.

2022. dec. 21. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát az biztos, hogy totál ellentmond magának, lehet max. 14.
2022. dec. 21. 22:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát a barátod nem egészen százas. De sajnos nagyon nagyon sok emberrel találkozok, akik ilyen inkorrektek állandóan. Ha meg szólsz nekik, kiverik a hisztit... vagy elengeded vagy keresel más barátot. Esetleg, ha szeretsz veszekedni, akkor neki állhatsz. :DD
2022. dec. 25. 17:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Termeszetesen nem irtam ezek utan, es masnap kora delutan rogton jott a valasz hogy mehetunk.... Mondtam is neki eloben hogy ez kicsit gaz volt tole, es rogton vedekezett hogy jajj o nem veszekedni akart csak nem akarta hogy felreertsem :D... Persze
2022. dec. 25. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!