Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ezek szerint rohadtul nincs...

Ezek szerint rohadtul nincs kedve hozzam?

Figyelt kérdés
Egy haveromrol lenne szo, rairtam h itthon van-e 21e utan, es annyi volt a valasz h szerinte igen, mert meg dolgozik. De nem kerdezett ra h miert... Le akar pattintani? En csak meg akartam kerdezni h talalkozunk e
2022. dec. 15. 12:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Le igen
2022. dec. 15. 12:42
 2/6 A kérdező kommentje:
De azt nem ertem h egy honapja meg irta h mennyire orulne ha osszejonne egy tali, akkor nem volt idom, most meg leszar
2022. dec. 15. 12:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne találgass! Egyszerűen kérdezd meg hogy volna-e kedve találkozni vagy inkább halasszátok máskorra.

Ha a halasztást választja akkor le akar pattintani, ha belemegy a találkozóba akkor meg minden happy és nem kell találgatni mit is akar valójában.

2022. dec. 15. 12:56
 4/6 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem meg szemétség azzal indítani, hogy itthon lesz-e, lesz-e dolga stb., mert lehet, hogy igen, de esetleg tudja előre, hogy pihenne, nem vágyna a társaságra stb., és magyarázkodnia kelljen, miért nem találkozna.

Megkérdezhetnéd, hogy konkrét napon tudtok-e találkozni, és kész.

2022. dec. 15. 13:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen kérdések láttán sokszor elgondolkozom rajta, hogy hogy lehetnek ennyire életképtelenek az emberek..

Olyan rohadt nehéz lett volna a válasza után rákérdezni, hogy akar-e találkozni? Nem talira hívtad, nem is koptatott le, csak azt kérdezted, otthon lesz-e. Ha a haverod, akkor mi a francért nem mersz rákérdezni nyíltan, hogy taliztok-e valamikor? Inkább fel kell jönni Gyakorira és kivesézni, hogy milyen gonosz egy haver az, aki nem gondolatolvasó? Hihetetlen..

2022. dec. 15. 14:00
 6/6 anonim ***** válasza:
A lehet aztjelenti h meg nemtudja.. ha egy jobb baratja vagy egy jo csaj elhivja akkor inkabb vele talizik valszeg, de lehet h inkabb enidot tart. Meg hat valaszolt a kerdesre.. nem konkretat kerdeztel h pl 22en van e kedve mozizni meg kajalni egyet pl
2022. dec. 15. 23:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!