Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » FONTOS! Mit szólnál ahhoz ha...

FONTOS! Mit szólnál ahhoz ha egy barátod ezt tenné? Két dolgot írok, írjatok véleményt mit tennétek,

Figyelt kérdés

1. tegyük fel: Veszekedtetek, nagy volt a vita, a te részedről sértődöttség harag, majd a barátod pár nap múlva ír egy búcsú levelet, és felvágja az ereit.

2. Haragszol rá nem akarsz vele többet beszélni, ír egy csomószor, bocsánatkérő üzenetet, egyszer személyesen is megpróbálja, te dühösen reagálsz, majd haza megy, ír egy üzenetet, és küld egy képet arról hogy elkezdte vagdosni a csuklóját.

Majd minden egyes "találkozásnál" vagyis amikor lát akkor küld olyan képeket ahol szét van vagdosva a keze.

Mit tennél? Mit tennél ha végül megölné magát?

2022. dec. 13. 07:08
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem is érdekel, mert NINCS olyan dolog, amire egy egészséges ember szerint ez a megoldás.
2022. dec. 13. 13:18
 32/51 A kérdező kommentje:
31es akkor ne érdekeljen, ennyi .
2022. dec. 13. 13:19
 33/51 anonim ***** válasza:
100%

Már megint ugyanaz, mint minden hasonló kérdésnél.

Kiírsz valamit, nem olyan válaszok jönnek, amilyenre számítasz, ezért most jössz azzal, hogy "nem ismerünk minden részletet", "ismeretlenül ítélkezünk" meg hasonlól. De hát ember, honnan ismernénk minden részletet??? Annyit ismerünk, amennyit hajlandó vagy ide kiírni.

Viszont akármilyen részletesen is írod le, önygilkossággal fenyegetőzni, meg a vagdosott csuklódról képeket küldözgetni minden körülmények között szánalmas. Lehet dühösnek lenni, csalódottnak, lehet napokig sírni, utálni a régi barátodat, többet felé se nézni, letiltani mindenhonnan, mit tudom én, ezek mind lehetnek a részletek ismeretében jogos dolgok. De ez a nevetséges hiszti a vagdosással nem lehet az soha.

Főleg, hogy látod, nem is értél vele célt.

2022. dec. 13. 13:25
 34/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdékel, sőt, az eddigi 33 hozzászólásban egyetlen egy válaszoló, azaz senki sem érdeklődött a részletek felől - azért, mert a vagdosás meg az öngyilkossággal fenyegetőzés soha, semmire sem megoldás. Pont.
2022. dec. 13. 13:31
 35/51 A kérdező kommentje:

Nem értem vele célt mert nem nyírtam ki magam (még).

Mielőtt megvágtam volna magam, nagyon sokszor próbáltam beszélni vele, sikertelenül. Szar volt most is szar mindennap úgy kelni hogy nincs, és akkor még pluszban fáj is, mert tudom hogy a hibás én vagyok a dolgokért. Fogalmam nem volt mit tegyek.

2022. dec. 13. 13:35
 36/51 anonim ***** válasza:
100%
De most komolyan, mi járt a fejedben, amikor ilyen képeket küldtél neki? Hogy akkor majd szánalomból visszafogad, és egész hátralévő életében a lelkedet fogja ápolni?
2022. dec. 13. 13:37
 37/51 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit gondoltam.
2022. dec. 13. 13:44
 38/51 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg jobban jársz, ha felhívod valamelyik lelki segélyvonalat, mintha itt keresnél valakit, aki beszélget veled. A pszichológus mellett pedig lehet hasznos lenne, ha pszichiáterhez is elmennél.
2022. dec. 13. 15:28
 39/51 A kérdező kommentje:
pszichiáterhez is járok, gyógyszert is szedek
2022. dec. 13. 16:48
 40/51 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jelezd egy pszichiátriai intézet felé, hogy öngyilkossággal akarsz próbálkozni. Feküdj be egy időre, aztán értékeld át a dolgokat.
2022. dec. 14. 03:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!