FONTOS! Mit szólnál ahhoz ha egy barátod ezt tenné? Két dolgot írok, írjatok véleményt mit tennétek,
1. tegyük fel: Veszekedtetek, nagy volt a vita, a te részedről sértődöttség harag, majd a barátod pár nap múlva ír egy búcsú levelet, és felvágja az ereit.
2. Haragszol rá nem akarsz vele többet beszélni, ír egy csomószor, bocsánatkérő üzenetet, egyszer személyesen is megpróbálja, te dühösen reagálsz, majd haza megy, ír egy üzenetet, és küld egy képet arról hogy elkezdte vagdosni a csuklóját.
Majd minden egyes "találkozásnál" vagyis amikor lát akkor küld olyan képeket ahol szét van vagdosva a keze.
Mit tennél? Mit tennél ha végül megölné magát?
Nem vagyok már lány, nő vagyok. Nem voltam ilyen helyzetben, de de volt öngyilkos rokonom. Ő a férjét akarta ezzel zsarolni, de a gyerekei szenvdték meg a legjobban, amikor sikerült neki.
Viszont nagyon remélem, hogy nem te akarod ezzel a módszerrel magadhoz láncolni a barátodat/barátnődet, akivel épp összevesztél.
Én a második vagyok aki fotót küldött.. Nem tudom elfogadni hogy nem akar beszélni velem többet. Sok mindent érzek.. Nem manipulálni akartam csak tudatni vele hogy ez nekem marhára fáj, és amikor ezt tettem akkor a munka helyen is nevetség tárgya volta, és ő is nevetett, akkor döntöttem úgy hogy beszélek vele személyesen, de nagyon csúnyán elküldött... fájt, akkor vágtam meg először magam életemben. Az óta többször, van hogy késztetést érzek rá.
Valakivel tudok erről beszélni????
Egyetértek az előzővel. Pszichológus.
Mondanám amúgy, hogy félelmetes vagy, de ez a vagdosással zsarolás ma már annyira közhelyes, hogy senkit sem érint meg különösebben. Alig van ma már olyan fiatal, aki ne azonnal vagdosná magát, amint valami nem úgy történik, ahogy ő azt elképzeli.
Aki tényleg mániákusan vagdossa magát azért, hogy ártson magának, az utána nem mutogatja, pláne nem küldi el senkinek, hanem igyekszik ruhával takarni. És nagyon szégyelli, amikor valaki meglátja. Nem hogy még a kirakatba tegye ki.
Ettől függetlenül sanos tényleg mániákusnak tűnsz, pszichológus kell ide.
Szerinted ki akarna ezek után beszélgetni veled? Még majd bedurcizol valamin, aztán jön, hogy miattam vagdosod magad. Köszi, nem hiányzik egy ilyen beteg elme az életemből.
Vannak ingyenesen hívható segélyvonalak, chatek, keresd akkor ezzel őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!