Mit tegyek ha zavarnak, sőt idegesítenek az emberek?
Figyelt kérdés
Hogy kell az életed berendezni?
Ha jobban belegondolok sosem bírtam nagyon az embereket, főleg a kiszámíthatatlanság, hűtlenség, más dolgába belekontárkodás és kibeszélések miatt.
2022. dec. 6. 12:52
11/15 anonim válasza:
Azért lenne jó ezzel valamit kezdeni, mert egyoldalúan azonosítod az embereket a hűtlenség, stb. -vel. Sok szemét ember van ez igaz. De ha elvonulsz a világtól, akkor csökkented az esélyed, hogy találkozz olyanokkal, akik kedvesek, jó fejek, önzetlenek.
12/15 A kérdező kommentje:
11
Én azt tapasztalom, hogy a kedves, jó fej embereket 30-35 éves korukra teljesen lehúzza a többség a maga szintjére ezért ez az egész csak átmeneti álmodozás. A világ nem a jólelkű, kedves embereket részesíti előnyben, a kedves emberek újra meg újra tapasztalják, hogy a társadalom nem értékeli őket ezért szép lassan meghasonlanak.
2022. dec. 6. 13:58
13/15 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ez a tapasztalatod! Én pár embert találtam, akit szeretek, akikben bízom, akikben meg tudok kapaszkodni. De persze nincs garancia, hogy ne csalódnék. De hát ez a kockázat mindenhol megvan, nem lehet kiiktatni.
15/15 anonim válasza:
#6-nál a pont.
A home office-ba visszavonulással totál elszigeteltségben jön ám a depresszió és egyéb "finomságok"...
Nem érdemes!
Nyiss, és beszélj pszichológussal, dolgozz magadon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!