Mit csináljak? Biztos idegesítem már a szomszédokat. Titeket ez zavarna?
Nagyon sokat énekelek. 10 éve itt lakunk,téglában és áthallatszik nagyon.
De annyira szeretek énekelni.
Ha megyek pl versenyre akkor muszáj gyakorolni de már nem merek,mert félek a szomszédoktól és szégyellem magam durván...:S Szóltak is már egyszer és nem merek...
Mit csináljak?
10 ev utan erzed ezt, talan kerdezd meg a lakokat, hogy mit szolnak ehhez?
Nem feltetlen orulnek annak, hogy barki zavarja a nyugalmamat, de eppen ezert mar nem elek tarsashazban sem.
gondolom hogy zavarja....
de most akkor mit csináljak?
Ne énekeljek vagy mi?
szerinted minek???
Ne húzzatok már fel :D
Hogy titeket mennyire zavarna....
Kb 2 hetente megyek versenyre és énektanárhoz is járok aki ad házifeladatot amit megkell csinálnom szóval 2 naponta biztos énekelek.
Amúgy egy kis vígasztalást akartam kérni dehát...:D
Mert ha valami olyanba lennék tehetséges ami másokat nem zavar pl kézilabda vagy kosár vagy bármi ilyen akkor az jó.De ha éneklésben akkor mi a fszt csináljak??
Jól van na, ne haragudj :D Tényleg akkor csak annyit tudsz tenni, hogy személyesen megbeszéled velük, hogy pl. mikor nincsenek rendszeresen otthon délután, hogy akkor gyakorolj. Amúgy én koliban lakom, pont a társalgó fölött, ahol zongorázni szoktak meg énekpróbákat rendeznek... elég idegesítő, de délután még oké. Azt utálom, hogyha éjfélkor-fél 1kor áll neki kalimpálni. Szóval az ilyenektől tartózkodj :)
3. voltam :)
alig várom már hogy elköltözzek...
de panelba sose fogok többet :D
Ne szégyelld magad, gondolom nem reggel 6-kor és este 10-kor állsz neki. Aki él, az szokott zajongani. Kb. lebegnénk a föld felett és meg se mukkanhatnánk, ha azt akarjuk, hogy ne zavarjuk a szomszédot.
Igen, valószínű zavarna, de megérteném. Mint ahogy mindenki mást is zavar, ha szöget verek a falba vagy vendégek vannak nálunk, de egy bizonyos határig el kell viselni a másikat a társasházban és tudomásul kell venni, hogy áthallatszanak a zajok.
húgom meg hegedül. 6 éve. az első 3 év nagyon nehézkesen ment, szerintem a szomszédok sem díjazták. most már rendben van, szépen szól, ügyes nagyon.
na de ki nem sz.rja le?! értelmes időben gyakorol, gondolom te is. reggel 8 után és még este fél7-7 előtt. aztán így rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!