Kinek van irigye haragosa? Hogyan kezelje az ember az ilyen szomszédokat?
kisbalta kilátásba helyezése!
(vkik szerint beválik...)
Tudom mit érzel, az én környékemen is néha döbbenetesen bunkók az emberek (sajnos különösen a férfiak,nőknél ritkábban vettem észre). Némelyik annyira szemét, hogy meg tudnám ölni ott helyben. Ilyenkor mérsékelni próbálom magamat, de hosszú távon ez biztosan nem használ az embernek - mármint az érzelmeim visszafojtása.
Leginkább azt nem értem, hogy lehet, hogy mindenki szó nélkül hagyja a beszólásaikat? Hogy lehet, hogy sosem ütköznek egy magukhoz hasonló agresszív emberbe,aki lerendezné őket? Csak arra tudok gondolni, hogy nagyon is jól tudják, hogy kivel szemétkedhetnek.
A Te esetedben is! Most odaszólnának ilyen hülyeségeket egy 130 kilós izomagyú, ideges fickónak? Persze ,hogy nem:(
22:50
Hidd el, meggyőződésből gondolkodom így. Még csak 22 vagyok, de a szomszédok már nem csak Anyáékkal csinálják ezt, hisz én is felnőttem, már nem vagyok gyerek.
Nem is gondolnátok, mennyire beválik, ha illedelmesen köszöntök, közben meg legalább jót szórakoztok. Az ilyenen nem érdemes idegeskedni, annyi minden, az ilyen embereknél fontosabb dolog van a világon.
Szóval tényleg jó módszer, ha nem foglalkoztok vele, az fogja a legjobban kiakasztani- pattoghat utána, ahogy tud.
És valóban fontos, hogy belül is így érezzétek, egy picit át kell gondolni ehhez a dolgokat. A stressz manapság is nagy, csökkenteni kell minden úton-módon.
A szomszédokkal való kapcsolatunkat egy görbével tudom jellemezni; aminek akkor volt csúcsa, amikor "leszálltunk a szintjükre", akkor még jobban elemükben voltak, most viszont ez leágazóban van, és már elértük azt, hogy szerintem őket sem érdekeljük már, már nincs "hírértéke".
:)
Mosolyogjál szépen rá,aztán tegyél alá,de úgy,hogy ne tudja,hogy te voltál.Iszonyú szórakoztató amikor neked panaszkodik!
Legszebb öröm a káröröm!
Az se baj,ha csak 1-2 héttel később nyílik rá lehetőséged,jön még ő a te utcádba,hidd el!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!