Kinek van irigye haragosa? Hogyan kezelje az ember az ilyen szomszédokat?
A haragosaimnak általában ugyanolyan mértékkel adok vissza, ahogy ők adtak nekem.
Tavaly előfordult, hogy Wi-Fiztem a játszótéren, mivel itthoni netem nem volt a Zs-com hibájából adódóan, erre kijön egy idegbeteg nő a házból, és elkezdett ugatni hogy húzzak el innen, kihívja a rendőrséget stb. Hazamentem, de megjegyeztem magamnak a sértést.
Nemrég eljött szilveszter, felültem a chopperomra, magammal vittem pár jól megtermett petárdát, és kicsit meghajigáltam a házukat vele. Kassa bombázása ahhoz képest nudli volt...
Szia, nem biztos hogy fog menni ez mosolygós módszer. Nekem se megy. Nem biztos, hogy olyan típusúak vagyunk.
Ami fontosabb, mindent azonnal reagálj le. Ne emészd magad, mert az megbosszulja magát.
A másik megoldás minél kevesebbet tudjanak rólad, ha nem tud rólad semmit, nem tud mivel gonoszkodni.
Pl. Azt híreszteli, hogy a bank elvitte a kocsit, de a szomszédok látják, hogy párnap után nálad van, akkor nem arra fognak gondolni, hogy a bank vitte el, hanem arra, hogy a házmestere egy sz@rházi és fenntartással kell fogadni amit mond. Szép csendbe elveszti a hitelességét.
Nekünk is volt ilyen. Hagyni kell hogy hülyét csináljon magából.
Mi pédául vettünk egy életnagyságú műanyag farkaskutyát és kiraktuk úgy, hogy az utcáról jól látszódjon. El is terjesztette rólunk az utcában, hogy a kutyánk megtámadta a macskáját és miattunk kellett állatorvoshoz vinnie. Aztán megmutattuk a többi szomszédnak, hogy a kutya műanyagból van.
Azóta nem terjeszt rólunk rémhíreket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!