Mit tegyek ha zavarnak, sőt idegesítenek az emberek?
Hogy kell az életed berendezni?
Ha jobban belegondolok sosem bírtam nagyon az embereket, főleg a kiszámíthatatlanság, hűtlenség, más dolgába belekontárkodás és kibeszélések miatt.
Berendezheted az életed úgy, hogy a legminimálisabbra csökkented a más emberekkel való találkozást. Egyre többen kezdenek önellátásba, visszanyúlva nomád módszerekhez. Az internetnek hála totál fellehet már készülni egy ilyen életre, úgynevezett "kivonulásra a társadalomból". Facen több ilyen tematikára épülő csoport van ma már, ahol tapasztalatokat osztanak meg egymással a "próbálkozók" és aktívan tevékenykedők. Ez lehet az egyik opció. Számomra legalábbis mindig ez volt a legszimpatikusabb.
Ezen kívül persze lehet választani olyan munkahelyet ahol alig érintkezel más személyeket, lehet olyan helyre költözni, meg az olyan programok körét leszűkíteni ahol sokan vannak. De ezek adják magukat.
1
De kezelendő?
Nem magától értetődő annak fényében amit kifejtettem?
Szerintem azzal van a gond akik emberi társaságra vágyik annak ellenére, hogy tudja milyenek.
Az a baj, hogy hiába minimalizálod az emberi kapcsolataidat. Utána már a kutyaugatás, madárcsicsergés, falevelek hullása által keltett zaj is , lehet, hogy zavarni fog. Vagy csak az egyedüllét árt.
Van valami ősi sérelmed, amit jó lenne feldolgozni, szakemberrel, vagy elengedni meditációval, ha lehetséges ez utóbbi.
6
Jaj több sérelmem van, szinte minden napra jutott egy-kettő amíg emberek közé jártam szándékosan.
De nem csak emiatt, hanem ahogy egymással bánnak az emberek azt a gyomrom nem tudja befogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!