Hogy esne ha egy baràtnőtök jönne a lakótelepülésetekre és nem is jelzi hanem a kolléganőjét làtogatja meg?
Figyelt kérdés
Technikai dolgot jön vàsàrolni.Mondta legközelebb eljönne de most nem tud.Konkrét meghivasrol nem volt szo az igaz.De kicsit rosszul esik hogy ram nem gondolt.Pedig sokat talalkozunk gondolom ennyit jelentek.Engem kerdezget hol szalljon le az autobuszrol az uzlet miatt.2022. dec. 5. 20:19
21/30 anonim válasza:
"Kicsit az is rosszul esett,hogy hangoztatta bar joga van ott venni ahol akarja."
. Kész, itt kék halálba ment az agyam...
22/30 anonim válasza:
#19-20 Hat nem mindegy, hol veszi a telefont?
23/30 A kérdező kommentje:
Az mindegy...
2022. dec. 5. 21:24
24/30 anonim válasza:
#23 Ugy erzem, mintha mellozve erezned magad.
25/30 A kérdező kommentje:
Igen,azt erzem talan.Meg nem eleg fontosnak es nem ez a dolog miatt,ez meg ratett egy lapattal.De ugy latszik ezzel a szemellyel mindig van valami.Rengetegszer meghallgattam mikor nagyon melyen volt,segitettem,talalkoztam vele,stb.
2022. dec. 5. 21:31
26/30 anonim válasza:
#25 Mit szeretnel tole tulajdonkeppen?
27/30 A kérdező kommentje:
Mar en sem tudom,talan mar semmit.Azt szerettem volna hogy jobban vegye figyelembe a kereseimet,erzeseimet.De mar latom ez egyiranyu kapcsolat
2022. dec. 5. 21:50
28/30 anonim válasza:
#27 Lehet, felos, es meghivas nelkul nem akart odamenni.
29/30 anonim válasza:
Én is imádom ezeket a flexi-sztorikat ahol a kérdező mindig kénye-kedve szerint csepegtet egy kis kitalált információt, hogy tovább menjen a diskurálás.
30/30 anonim válasza:
Amúgy meg nyilván nem akart találkozni veled, ami a hisztis idegesítő, "én vagyok az első" viselkedésed miatt nem is csoda.
Hiszen még abba is belekötsz hogy nem ott vesz telefont ahol te ajánlottad... :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!