Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy esne ha egy baràtnőtök...

Hogy esne ha egy baràtnőtök jönne a lakótelepülésetekre és nem is jelzi hanem a kolléganőjét làtogatja meg?

Figyelt kérdés
Technikai dolgot jön vàsàrolni.Mondta legközelebb eljönne de most nem tud.Konkrét meghivasrol nem volt szo az igaz.De kicsit rosszul esik hogy ram nem gondolt.Pedig sokat talalkozunk gondolom ennyit jelentek.Engem kerdezget hol szalljon le az autobuszrol az uzlet miatt.
2022. dec. 5. 20:19
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Én ezek után többet szóba sem állnék vele!
2022. dec. 5. 20:49
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Ev van
2022. dec. 5. 20:51
 13/30 A kérdező kommentje:
Lehet rajta nevetni,de nem olyan vicces a helyzet...Amikor ma mondta hogy ezt intezi szerdan en hulye meg mondtam is neki birtunk volna talalkozni ha szol elobb.Ezek szerint a masiknak joval elobb szolt errol ha igy lebeszeltek a talalkat.
2022. dec. 5. 20:53
 14/30 anonim ***** válasza:
60%
Lehet, hogy a kolléganővel sem baráti csevely volt, hanem valami munkával, munkahellyel kapcsolatos ügy. Ezért lehetett fontosabb.
2022. dec. 5. 20:57
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, neked vesz valamilyen ajándékot:) Az eszedbe sem jutott?:)
2022. dec. 5. 20:57
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
#13 Mindegy mar. Meg kene hivni magadhoz es akkor talalkozik veled is.
2022. dec. 5. 20:59
 17/30 anonim ***** válasza:
95%
Azt a mocskos pofáját! Hát, a mindenit, ez azért már több a soknál!
2022. dec. 5. 21:00
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére tudom, hogy nem én vagyok a világ közepe.
2022. dec. 5. 21:06
 19/30 A kérdező kommentje:
16 igen lehet,mert tenyleges meghivasrol nem volt szo.Annyit irt legkozelebb hozzam ugrik be meg tett egy smileyt meghivatja magat.Ha nekem mondja par nappal elobb en is mondtam volna talalkozzunk.De nem ismerem a reszleteket lehet az a kollegano hivta mar mikor a telefon vasarlas tervbe se volt.Bar az a telefonvasarlast felig- meddig rajtam keresztul ment,en voltam az otletado.Mikor beszeltunk a telefonokrol es kerdezte hol vettem,mennyiert es mondta jo lenne neki is.Megerdeklodtem neki arat,reszleteket,kertem elerhetoseget.Es vegul mas helyrol vette ugyanitt amit a masik kozos baratnonk ajanlott neki.Kicsit az is rosszul esett,hogy hangoztatta bar joga van ott venni ahol akarja.De ez az uzlet garanciat is adott volna nem privat szemely es az ar is jo volt.
2022. dec. 5. 21:09
 20/30 A kérdező kommentje:
16 nem csak ez miatt de egy ideje azt erzek talan ezt a baratkozosdit bekellene fejezni es nem ez a dolog a fo,csak pakolodnak egymasra a dolgok.
2022. dec. 5. 21:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!