Lányok,ha nincs barátnőmtök,(már) azt hogyan viselitek?
Nemrég megszakadt a legjobb barátnőmmel a kapcsolat.
Talált más barátnőt magának.
Engem mindenhonnan letiltott,és oké,ha O így akarja
Rajta kívül nem volt másik barátnőm,magyarul most teljesen magamra maradtam.
Vele mar nem fogok kibékülni valószínűleg.
Aki volt hasonló helyzetben azt mennyire viselte meg?
Így ha bármi problémám van,nincs akivel megosszam,nincs akivel eljarkaljak,és nincs is senki,akivel beszélhetnek.
Persze hogy nem :/
Másik olyan barátnőm mint O nem is lesz.
Folyamatosan azon kattogok,hogy mi lesz így velem,és kivel fogom megosztani ha történik velem valami,akar jó akar rossz :/
7 eve hogy minden igaznak hitt baratomban csalodtam
A legrosszabb helyzetben hagytak magamra, de ma mar halas vagyok mert lehet nincsenek azota sem igaz barataim, de legalabb mar tudom hogy nem vesznek korbe mergezo emberek.
Ilyen emberrel a helyedben sosem bekulnek ki, mert ha megint jon jobb megint lecserel?
Ha valami bant ird ki magadbol, de en megtanultam kezelni ezeket magamban..
Nincs szuksegem arra hogy olyan baratnok vegyenek korul akik ketszinuek, nem lehet szamitani rajuk stb..
olyan ember viszont van akivel jol elvagyok vagy pl be tudnek vele ulni egy kvra de nem mondanam el neki a titkaimat..
Sajnos neki elég sok titkot elmondtam,ahogyan ő is nekem.
Én nem mondom tovább másnak amit ő mondott,viszont O mindent elmond másnak.
Sajnálom hogy így alakult.
Leginkább az bánt,hogy nekem csak O volt.
Így olyan mintha üres lenne minden
Csak vele tudtam eljarkalni ide oda.
1-es voltam.
Nekem már nagyon sok barátságom megszakadt. Egy barátsághoz meg kell nyílni, de egyre nehezebb nekem, mert félek, hogy újra megszakad. :/
Ezeket az időszakokat valahogyan túl kell élni, barátságokat kötni, hátha valahogyan valamelyest megtölti az üres űrt. Tudom, hogy nagyon nehéz…
Orulj hogy megszabadultal tole
Regen nekem is fajt de mara mar orulok :) # 3 voltam
Már megszoktam. Sose volt ilyen filmes jellegű "legjobb barátnőm".
A párommal meg tudom osztani a bajaimat, megyünk együtt programokra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!