Hànyszor nézitek el ha valaki lemond programokat?
Kérdező: Ez a legjobb út. Felesleges olyan emberek után futni, akikért csak te vagy hajlandó megtenni bármit, ők semmit érted. Engedd el őket, nyiss mások felé.
Én már 30-as éveimben járok, a 20-as éveimben rendre ilyen sok ismerősöm volt, akik csak felhasználtak arra, hogy elüssék az unalmas idejüket, esetleg kisírják a lelki bánatukat, aztán amint egyenesbe jött az életük, lett jobb társaságuk, dobtak, mint egy darab szemetet, olyan lettem a szemükben, mintha sosem léteztem volna a szemükben.
Jol irod hogy kitoltsek az ures idejuket,kisirjak a lelki banatukat...ha meg epp akad jobb tarsasag valasztasi lehetoseg mar nem annyira elozekenyek.Nekem mar nagyon nincs kedvem nyitni masok fele,kb.ugyanaz lesz a vege...meg mindenki csak igergeti a nagy kavezasokat,meg majd talalkozunk,aztan semmi...egyesek ugy igergetnek mint ahogy mas a vizet issza naponta.Lenyeg van akikkel talalkozzam...lehet kevesebb talalka lesz igy a jovoben de legalabb meg lesz megint a lelki nyugalmam.
Pl.mult heten nekem volt egy rosszabb elmenyem.es irtam valakinek par sort errol,nem jott valasz...irt egy ora mulva hogy mit vasarolt.Az viszont fontos amikor neki van gondja hogy meghallgasd,biztasd,megnyugtasd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!