Mennyire szeretitek a spontàn programokat?Milyen esetekben vagytok hajlandóak módosítani?
Én szeretem a spontán programokat, sokkal jobban szoktak elsülni, mint a tervezettek. Nyilván ha aznap valamit csinálnom kell és nem fér bele, akkor nem fér bele, de ha nem annyira fontos amit éppen csinálok akkor bármikor otthagyom és befejezem később.
Szerintem buta és dedós játszma, amit csinálsz, nem tudom miért fáj egyenesen elmondanod a barátnődnek, hogy rosszul esik amikor nem tartja magát a megbeszéltekhez, hogy neked szükséged van tervezésre. Ez nem olyan dolog amit ne lehetne megbeszélni.
Koszonom a hozzaszolast! Nem erzem dedosnak,ok o lemondta nekem meg nem biztos hogy megfelelok a kovetkezo szombatok tervezek utat,lesz szuletesnap is illetve egyik szombat munka szombat.
Amugy nincs mindig kifogasom a spontan programok ellen egyedul azt nem szeretem ha valaki mindig ugyanazt alkalmazza mert az ugy jon ki leakaszt a szogrol amikor akar.
De igenis dedós vagy. Felnőtt, értelmes ember rákérdezett volna még amikor a tópartot lemondtátok, hogy az ebéddel mi legyen. Aztán ha azt mondja, hogy nem tudja, akkor szólni kellett volna neki, hogy fixáljátok már le, hogy lesz-e valami, mert te nem tudsz ennyire rugalmas lenni.
A spontán programokkal nekem sincs bajom, de az ilyen lebegtetőseket (ha jó idő lesz ha kedvünk lesz hozzá, ha kutyafüle...) én is utálom. Csak én már rég közöltem ezt mindenkivel, szóval senki nem próbálkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!