Mennyire szeretitek a spontàn programokat?Milyen esetekben vagytok hajlandóak módosítani?
9-es.Az ebedre mondta hogy ha nem esik annyira...az relativ kinek mit jelent a nem esik annyira, igy mivel nem volt konkret o inditvanyozta neki kellett volna szolni,nem tette en reggel 7kor elhataroztam mit fogok csinalni delelott igy targytalan lett volna.
A lebegtetos programokat jol irod... a ha lesz kedvunkben... volt reszem.Azt viszont nem tettem hogy konretan megmondtam volna,legkozelebb egyertelmubben fogom megmondani, egyedul egyszer annyit mondtam nem szeretem ha huzogatnak erre o azt mondta nem gondolta volna hogy igy erzem.
Alapvetően szeretem, tök nagy öröm tud lenni, ha egy random munkanap közepén ír egy barátom, hogy nincs-e kedvem találkozni este.
Viszont sokszor meg nagyon összesűrűsödnek a dolgaim. Nekem pl a hétvége is ugyanúgy munkanap. Ezért ha valami fix programot szervezünk a barátokkal, családdal, és ők nagyon ráérősek ezzel kapcsolatban, hogy "majd valamelyik hévégi nap", de nem konkretizálják, hogy melyik nap, azt nem szoktam szeretni, mert nekem meg akkor úgy kellene kérni a beosztást.
Most igazából mi a kérdés?
Mert hogy amit leírsz annak semmi köze a spontán programhoz.
Ahogy az első tökéletesen leírta, ez dedós viselkedés, játszmázás.
Alapból nem értem az ilyen "elterveztem a napomat" dolgokat, aztán felsorolsz olyan rettentő fontos tevékenységeket mint a takarítás vagy saláta készítés... amik valljuk be pont azok a dolgok, amit egy szabad délutánon megcsinál az ember, és egy séta vagy ebéd simán befér mellé.
Mondjuk én az ilyen spontán haverokkal úgy vagyok, hogy tudni kell nem megsértődni rajtuk.
Nem tervezek velük semmit előre. Ha keresnek, programot ajánlanak, akkor ha van időm elmegyek, ha nincs időm megmondom hogy most nem.
Mondjuk nálam általában mindig van valami B terv ha kiesik egy program, megyek másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!