Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyire szeretitek a spontàn...

Mennyire szeretitek a spontàn programokat?Milyen esetekben vagytok hajlandóak módosítani?

Figyelt kérdés
Pl.meg volt beszélve egyik baràtnőmmel hogy szombaton elmegyünk a tópartra.Mivel esős volt az idő nem lett belőle semmi.Mondta előzőleg ha nem esik nagyon ebédelhetünk a vàrosba megbeszéljük reggel.Arra nem írt én reggel elterveztem a napomat hogy halat sütök,salàtàt készítek meg takarítok.Ha jelentkezett volna is mar nem felelt volna meg esetleg délutànra de tudom az meg neki nem lett volna jó.Màr nem rezervàlom magam vagy- vagy programokra ha bàr előző nap nem tudjuk konkretizàlni akkor tàrgytalan az egész.Mert nem fogom azzal tölteni a délelőttöt hogy esetleg ràm ír fél tízkor hogy a tizenegy óràs autóbusszal menjünk a tóra.
2022. szept. 18. 11:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

9-es.Az ebedre mondta hogy ha nem esik annyira...az relativ kinek mit jelent a nem esik annyira, igy mivel nem volt konkret o inditvanyozta neki kellett volna szolni,nem tette en reggel 7kor elhataroztam mit fogok csinalni delelott igy targytalan lett volna.

A lebegtetos programokat jol irod... a ha lesz kedvunkben... volt reszem.Azt viszont nem tettem hogy konretan megmondtam volna,legkozelebb egyertelmubben fogom megmondani, egyedul egyszer annyit mondtam nem szeretem ha huzogatnak erre o azt mondta nem gondolta volna hogy igy erzem.

2022. szept. 18. 11:50
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem. Ki tudok akadni, ha elvárják tőlem, hogy mindent azonnal dobjak el. Szeretek nyugodtan felkészülni, nem őrülten kapkodni az utolsó pillanatban.
2022. szept. 18. 11:52
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
10 Na látod, ez már abszolút jól hangzik. Ne félj meghúzni a határaidat, normális ember megérti, aki meg nem, azért nem kár.
2022. szept. 18. 11:55
 14/17 A kérdező kommentje:
13- igen igazad van lehet valakinek nem egyertelmu mit szeretnek,mas lehet feszegeti a hatarokat mi fer bele ..De tenyleg legjobb ut megmondani hogy pl.nekem a hetvegi programot mondja meg fixre 1-2 nappal elotte,vagy mas esetben biztosra mondja meg a programot vagy mondjon nemet mert nem szeretem ha bizonytalansagban tartanak hogy az idotol,kedvtol,faradsagtol tegyuk fuggove.Persze nem azt mondom nem lehetunk spontanok ha pentek reggel megkerdezi valaki talalkozunk- e este vagy meg ha kora delutan is az rendben de himeles- hamolas legyen hogy akkor ha..
2022. szept. 18. 12:03
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően szeretem, tök nagy öröm tud lenni, ha egy random munkanap közepén ír egy barátom, hogy nincs-e kedvem találkozni este.

Viszont sokszor meg nagyon összesűrűsödnek a dolgaim. Nekem pl a hétvége is ugyanúgy munkanap. Ezért ha valami fix programot szervezünk a barátokkal, családdal, és ők nagyon ráérősek ezzel kapcsolatban, hogy "majd valamelyik hévégi nap", de nem konkretizálják, hogy melyik nap, azt nem szoktam szeretni, mert nekem meg akkor úgy kellene kérni a beosztást.

2022. szept. 18. 14:17
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Most igazából mi a kérdés?

Mert hogy amit leírsz annak semmi köze a spontán programhoz.

Ahogy az első tökéletesen leírta, ez dedós viselkedés, játszmázás.

Alapból nem értem az ilyen "elterveztem a napomat" dolgokat, aztán felsorolsz olyan rettentő fontos tevékenységeket mint a takarítás vagy saláta készítés... amik valljuk be pont azok a dolgok, amit egy szabad délutánon megcsinál az ember, és egy séta vagy ebéd simán befér mellé.

2022. szept. 18. 14:31
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én az ilyen spontán haverokkal úgy vagyok, hogy tudni kell nem megsértődni rajtuk.

Nem tervezek velük semmit előre. Ha keresnek, programot ajánlanak, akkor ha van időm elmegyek, ha nincs időm megmondom hogy most nem.

Mondjuk nálam általában mindig van valami B terv ha kiesik egy program, megyek másikra.

2022. szept. 18. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!