Ha már párunk, főleg házastársunk van, elfogadható, hogy nem csinálunk külön programokat ellenkező nemű baráttal kettesben?
Figyelt kérdés
2021. aug. 28. 20:38
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
60 szavazat
1/13 anonim válasza:
Igen, nem tudom minek erőltetik az emberek ezt a barátosdit...
2/13 anonim válasza:
Fordítva még lenne is értelme ennek a kérdésnek.
3/13 anonim válasza:
Nem biztos, hogy jó 5let valakit elszigetelni a világtól.
Viszont ha az illetőhöz vonzódik, akkor már nem jó 5let lógni vele...
4/13 anonim válasza:
Nem hagyom el a barátaimat senki kedvéért. Aki meg azt hiszi, minden farokba beleülök, az ne legyen a párom.
5/13 anonim válasza:
Randiszerű közös program érdekes lenne( mozizás, kávézás stb). De pl csak kiülni beszélgetni szerintem nem tiltott, főleg rééégi baráttal, akivel tényleg nincs vonzalom egyik fel részéről sem.
6/13 anonim válasza:
A párkapcsolat nem azt jelenti hogy a másik tulajdona lettél: ahol nem lehet kettesben programokat csinálni egy ellenkező nemű baráttal, az durván elcseszett kapcsolat. Zéró bizalom "mert biztosmegcsal" ha kettesben vannak.. Ilyenkor nem a barátokat kell hanyagolni, hanem a kapcsolatot hagyni a fenébe.
7/13 anonim válasza:
Elfogadható, de nem kötelezö. Ha valaki úgy érzzi, ettöl kezdve nem áll szóba másnemü emberrel, az magánügye (mégha igen hülye hozáállás is), de ezt elvárni nem lehet senkitöl sem.
8/13 Metionin válasza:
Elvárni gáz. Attól nem szűnik meg a személy saját élete, hogy párja van vagy megházasodik. Nekem pl. összesen 2 barátom van, mindkettő ellenkező nemű, most akkor nem mehetnék el velük sehova, mert nem vagyok szingli? Bebaszna.
9/13 anonim válasza:
Szerintem ige, ezzel egy csomó problémát ki lehet küszöbölni. Nem értem én sem ezt az erőltetett barátkozást: "én" nem élhetem a "te" életedet, mindenkinek egy csomó dolgot saját maga kell elrendeznie, így a small talk-os csacsogásoknak sem nagyon van értelme.
10/13 anonim válasza:
Igen. Nekem szinte csak ellenkező nemű barátaim vannak, de első dolgom volt bemutatni őket a páromnak, hogy ők is összebarátkozzanak. Nagyon kevés olyan eset van, mikor kettesben lógok valamelyik barátommal, a párom nem féltékeny egyáltalán, de én nem érzem kényelmesnek. Csak akkor szoktam velük négyszemközt lenni, ha valami privát lelki válságuk van. De sok dolgot pl kifejezetten a párommal beszélnek meg inkább, mert mégis csak jobban sorstársak bizonyos dolgokban azonos neműként. Nálunk ez jól sült el, mert kifejezetten kedvelik egymást a barátaim a párommal, mostanra néha olyan, mintha ő előbb ismerte volna meg őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!