Miért változott meg így a barátnőm?
10 éve vagyunk barátok. Még suli alatt ismertük meg egymást. Tényleg minden jó volt eddig.
Nekem lett 2 gyerekem, imádja őket. Nem 1x volt, hogy pl ő vigyázott rájuk. Nem ragozom, igazi barátság volt, na.
8 hete szült. Már a terhesség alatt elkezett távolodni. Ha én nem kerestem, nem beszéltünk.
Viszont mióta szült, katasztrófa.
Sokszor kikéri a véleményem, tanácsot kér. Én leírom neki, majd kioktat.
Pl 8 hét alatt 3kg-t (!) Hízott a lánya. Szoptja, mellette tömi tápszerrel. Finoman célozram rá, hogy ez baromisok. Erre most én vagyok a szarszemét, mert "ledagattoztam a gyerekét".
50cm-el született, most azzal "poénkodik", hogy a 74es ruhák kicsik a gyerekre. Lányom 1 éves, most hord 74es ruhákat. Fiam, aki pufi volt, ő is 9-10 hónaposan, nem 8 hetesen.
Hogy az én lányom alultáplált azért. Hogy ő nem akar nagyon a fiammal találkozni, mert ovis, tuti elkap a gyereke valamit az enyémtől. És még sorolhatnám.
A háztartást nem hajlandó csinálni. Szó szerint semmit. Az anyja főt, a párja takarít 10óra munka után. Mert neki nincs kedve, nem ezért van otthon.
Az anyja és a párja is nagyon ki van rá.
Képes egész nap akár a plázát járni (holott gyerek elött rühellt bemenni is) és költeni egész nap.
Hogy fordulhatott ki ennyire magából? Én lassan ott tartok, 10ev barátság ide vagy oda, én erre nem vagyok kíváncsi.
A hossz az genetika. Én fiam is kb ennyit hízott az elején, most 1 évesen 85 centi, tehát lassan a 92es ruhákat fogja hordani. 74est valamikor 7-8 hónaposan nőtte ki. Én és férjem is magasak vagyunk. Ebben nem látok furát, valószínűleg nagy gyerek ott is.
A 8 hetes gyerek mellett meg én se csináltam semmit, mert örültem, hogy élek. Most már oké, meg tudom oldani a dolgokat, de az elején rendeltem, meg ha nem csinálta meg férjem a házimunkát, akkor ott rohadt ránk. Kicsit se érdekelt, az első 3 hónapunk maga volt a pokol.
Nem mindenki bírja ha beleszólnak a dolgaiba. Pl en sem szeretem, ha okoskodnak a gyerekemmel kapcsolatban.
A méretekrol meg annyit, hogy az én lányom most múlt 1 éves és 86 cm, akár hiszed akár nem
Hosszra 54cm. Csak úgy mondom. Nem hosszú.
Egyaltalan nem vagyok kotnyeles. Nem oktatom ki, egyedül ezt jegyeztem meg, hogy sok.
Komolyan ilyen válaszokat...
Leírtam, hogy ő kéri ki a véleményem, utana kioktat, hogy hülye vagyok.
Hol lennék kotnyeles?!
Szültem én is 2x. Tudom milyen, ha mibdenki okosabb akar lenni, pont ezért nem is tanacsolok semmit. Kivéve ezt az 1 súly kerdést. 3cm plusz meg 3 kiló. Ránézesre is sok.
Gyerek elött sem dolgotott. Így nqgy változás nincs az életeben.
Fizikailag nem viselte meg a szülés/gyerekagyas idő. Még ő poénkodott vele, higy nem tudja én mibe akartam belehalni. Nem ez miatt nem csinál semmit.
Ácsi. Baba nélkül csavarog nem a babával.
Illetve azért tettem fel a kérdést, mert segíteni akarunk neki. Mert látjuk hogy nem önmaga. Én is, anyja is, párja is.
Nem unalomból, okoskodásból talalom ki ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!