Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változott meg?
Figyelt kérdés
Elkezdtem beszélgetni egy sráccal akit már régebb óta ismerek, minden jól alakult nagyon gyorsan megtaláltuk a közös hangot, működött a kémia is. Hihetetlenül aranyos dolgokat mondott/írt, mindig meghallgatott ha volt bármi baj, számíthattam rá és bár gyorsan alakultak a dolgok (majdnem szomszédok vagyunk így gyakran tudtunk találkozni) úgy éreztem minden sínen van és ez egy egészséges kapcsolat eleje. Miután megkérdezte leszek-e a barátnője és beleegyeztem teljesen máshogy kezdett viselkedni. Azt mondta legyen kicsit lassabb a tempó(miután ő erőltette ezt a nagyon érzelmes vonalat, pár nap után elmondta mennyire imád és a legjobb csajszi vagyok akivel valaha találkozott, beceneveket adott stb). Én ebbe beleegyeztem hiszen tiszteletben tartom, de azóta alig beszélgetünk, nem is találkoztunk, ha nem keresem alig kezdeményez, amiket ír azok is unalmasak és szárazak. Megkérdeztem miért és nem igazán tudta elmagyarázni, azt mondta most jobb lenne kicsit visszavenni és külön lenni. Nem értem hogy tud valaki ekkora Pál fordulatot venni ilyen rövid idő alatt. Annyit tudni kell hogy az előző kapcsolata nagyon csúnyán ért véget így gondolom félhet attól, hogy ez is komoly lesz és megbántom a végén(?). Valaki volt már hasonló helyzetben? Szerintem most nem fogom keresni, megadom neki a távolságot amit kért csak annyira hiányzik :((2022. márc. 12. 02:34
1/5 anonim válasza:
Megvan a pipa, megy tovább. A hódítást élvezi, a megtartás nem fontos. Így megy ez.
2/5 A kérdező kommentje:
De egyébként semmi komolyabb nem történt, szóval ezért nem értem ennek mi értelme
2022. márc. 12. 06:50
3/5 anonim válasza:
Van akinek ennyi is eleg de az is lehet h lett mas
4/5 anonim válasza:
Szerintem megijedt magától az egész kapcsolatosditól, nem veled van baja, hanem az egésszel..nem valami jó dolog egy szar kapcsolat után bármilyen is hirtelen.
5/5 anonim válasza:
Tini korban előfordul az ilyen szélsőséges hangulatingadozás.
Gyerek még. Infantilis.
Nem érdemes ennyire beleélned magad. Nem tudja, hogy mit akar. Nincs tisztában önmagával. Most ismerkedik a saját jellemével is.
Nem érdemes túl sokat foglalkozni vele. Ne írj neki. Ha véletlenül összefuttok, légy természetes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!