Barátnőm csak nekem nem akar visszaírni vagy nincs ideje visszaírni?
Van egy barátnőm akinek van egy 6 hónapos kisfia.Szoktunk beszèlni messengeren amikor van ideje. De kb 2 hete èszrevettem, hogy megnézi ès nem ír vissza vagy csak napokkal kèsőbb ír.Ezen a hèten is írtam neki megnézte de semmi.Pedig látom, hogy fent van.Egèsz nap látom,hogy fent van meg este is mégsem ír. Ha rákèrdeznèk akkor nem mondaná meg az igazat, hogy nem akar velem beszèlni.Tudom ,hogy sok dolga van a babával de annyi ideje nem hiszem ,hogy nincs (kb 2 perc), hogy megírja minden rendben van velük. Szerintem a tesójával biztosan beszèl meg az anyukájával csak velem ilyen.
Barátnőm is 31 èves.
31/N
Velem is fordult elő a fent említett olvastam de akkor pont nem rudtam írni es bapokkal később jut eszembe.
Sőt olyan is volt h megírtam, majd valamiért nem byomtam rá a küldesre csak kiléptem. egy pár nap után akartam írni bnőmnek h "mizu" akkor vettem észre h az előző üzit el se küldtem 😅
Megnézi, de nincs ideje visszaírni, utána pedig elfelejti. Nekem is volt ekkora babám, hidd el, könnyen lehet, hogy "nincs két perce". Egy ekkora gyerek mellől csak úgy lehet leülni írogatni, ha a gyerek épp alszik.
Ha tényleg szeretnél vele beszélni, kérdezd meg, mikor szokott a baba aludni, vagy mikor mennek sétálni, mert akkor felhívnád. És akkor a megbeszélt időben hívd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!