Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátnőm csak nekem nem akar...

Barátnőm csak nekem nem akar visszaírni vagy nincs ideje visszaírni?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm akinek van egy 6 hónapos kisfia.Szoktunk beszèlni messengeren amikor van ideje. De kb 2 hete èszrevettem, hogy megnézi ès nem ír vissza vagy csak napokkal kèsőbb ír.Ezen a hèten is írtam neki megnézte de semmi.Pedig látom, hogy fent van.Egèsz nap látom,hogy fent van meg este is mégsem ír. Ha rákèrdeznèk akkor nem mondaná meg az igazat, hogy nem akar velem beszèlni.Tudom ,hogy sok dolga van a babával de annyi ideje nem hiszem ,hogy nincs (kb 2 perc), hogy megírja minden rendben van velük. Szerintem a tesójával biztosan beszèl meg az anyukájával csak velem ilyen.

Barátnőm is 31 èves.

31/N

2022. nov. 17. 12:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Velem is fordult elő a fent említett olvastam de akkor pont nem rudtam írni es bapokkal később jut eszembe.

Sőt olyan is volt h megírtam, majd valamiért nem byomtam rá a küldesre csak kiléptem. egy pár nap után akartam írni bnőmnek h "mizu" akkor vettem észre h az előző üzit el se küldtem 😅

2022. nov. 17. 14:00
 12/14 anonim ***** válasza:
62%

Megnézi, de nincs ideje visszaírni, utána pedig elfelejti. Nekem is volt ekkora babám, hidd el, könnyen lehet, hogy "nincs két perce". Egy ekkora gyerek mellől csak úgy lehet leülni írogatni, ha a gyerek épp alszik.

Ha tényleg szeretnél vele beszélni, kérdezd meg, mikor szokott a baba aludni, vagy mikor mennek sétálni, mert akkor felhívnád. És akkor a megbeszélt időben hívd.

2022. nov. 17. 14:21
 13/14 anonim válasza:
100%
Tudja, hogy az nem egy rövid válasz lesz, hanem chit-chat lenne, amire viszont lehet hogy nincs ideje, kedve, kapcitása. Ezt gyerek mellett én is észreveszem magamon. Vannak gyerektelen vagy olyan gyerekes ismerőseim, akiknek nagyobb gyerekük van, vagy már dolgoznak de van csomó idejük, ők sokszor csak azért írnak, hogy dumcsizzanak. És ha látom, hogy ők írnak, akkor nem biztos hogy azonnal válaszolok, mert nincs időm arra, amire gyerek előtt lett volna, vagy megszokott volt.
2022. nov. 17. 14:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Enis megszoktam unni egy ido utan ha ritkan talalkozunk. Ti milyen surun logtok egyutt?
2022. nov. 17. 22:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!