Mások is azt érzik, hogy mindenhol utálják annak ellenére, hogy semmi rosszat, ártót nem tesz?
Figyelt kérdés
Csak foglalkozik a saját dolgával.
Azon kívül egyenes, őszinte ember.
2022. nov. 10. 10:06
11/15 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe Vámos Robi: Bátran lehetsz fura c. könyvét:)
12/15 anonim válasza:
Sokáig én is ezt hittem, mert soha nem beszélt velem senki, elkerültek, stb. Iskolákban, táborokban, számítógépes játék közösségekben, de még a családomban is. Aztán rájöttem hogy ha odamegyek azokhoz az emberekhez, és beszélgetéseket kezdeményezek, akkor kiderül hogy igazából egyáltalán nem utálnak, csak az elején valamiért nem barátkoztunk össze, és utána senki nem kezdeményezett, így semleges maradt a viszonyunk. Szóval lehet klisésen hangzik, de tényleg meg kell próbálni nyitni mások felé, bevonni magad a beszélgetésekbe, programokba, stb, és rá fogsz jönni hogy egyáltalán nem olyan rossz a helyzet, mint hitted :)
13/15 A kérdező kommentje:
12
Ja lehet egyes emberekre nem kíváncsiak indulásból és nekik kell erőfeszítéseket tenniük a beilleszkedésért, nem megy olyan könnyen.
2022. nov. 10. 12:01
14/15 anonim válasza:
Lehet sértődötten puffogni, csak az a baj, hogy attól még a problémád nem fog megoldódni. Vagy állhatsz úgy hozzá a dolgokhoz, mint a 12-es válaszoló, és akkor talán neked is jobb lesz.
15/15 A kérdező kommentje:
14
Nem lenne gond ha nem kíváncsiak rám mert nem tetszik tegyük fel a fizimiskám.
Csak ne utálkozzanak mint a nácifajankók emiatt.
2022. nov. 10. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!