Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy tízes skálán mennyire...

Egy tízes skálán mennyire cseszi fel az agyad, ha a messengeren valaki 10 méter szövegre 1 db like jelet küld?

Figyelt kérdés

Nem egyszerre küldtem el a sok szöveget, hanem poénonként, mert éppen meséltem valamit. Erre kaptam egy like jelet. Úgy felcsesztem magam, hogy kiléptem. Azt fontolgatom, hogy letiltom. De ha lehetne, még az univerzumból is. A semmibe vétel magasfoka.

És nem, nem zavartam, mert előtte rendesen beszélgettünk. Egy szóval se mondta, hogy hlyegyerek, nem tudok figyelni. Max nem akart. Na, nekem ez nem kell.

2022. nov. 3. 15:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Idegesítene, egy ideig. Amúgy hagynám, ha ír akkor beszélek vele, ha nem, akkor nem. Nem szeretem ha olvasotton hagynak és az ilyen semmilyen reakciót.
2022. nov. 3. 19:03
 22/26 A kérdező kommentje:
Na, ugye, hogy mást is idegesít.
2022. nov. 3. 19:11
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Én alapból nem fárasztok senkit 10 méteres szövegeléssel.
2022. nov. 3. 19:37
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

"Legközelebb ha neki lesz rám szüksége"

Szerintem külön kell választani azt, amikor a másik félnek szüksége van ránk, meg azt amikor a másik fél minden egyes rohadt percen elvárja, hogy rendelkezésére álljunk csak mert ő éppen látott egy fingó lovat.

2022. nov. 3. 19:43
 25/26 anonim ***** válasza:

#24 igen, ez nyilvánvaló.

Én tiltó listára azokat teszem, akik már nagyon kezdenek rámszálni, irányítani, ráadásul ki is használnak. Érdekbarátság.

A másik meg, hogy lehet, hogy valami fontosabb elfoglaltsága van épp, ezért nem tud reagálni. Nálam akik már ismernek, a legtöbbeknek nem kell magyarázkodnom, mert ismernek és tudják, hogy csak akkor teszek ilyet, ha pl. dolgozom, piálok vagy ilyesmi.

De ha nagyobb probléma, neadj isten' baj van, akkor azonnal reagálok.

2022. nov. 3. 19:52
 26/26 anonim ***** válasza:
Most úgy vagyok, hogy hónapok óta kerüli a "legjobb barátom" bármilyen témát, ami rólam szól egy kicsit is de magáról ódákat zeng és végig kell hallgatni. Most konkrétan leirtam neki hogy már megszoktam hogy ezt csinálod és hogy elegem van, de már meg sem nézi. Nem hat mar meg mert eleget idegeskedtem ezen, megtanultam, hogy inkább akkor legyek egyedül minthogy akár az egyetlen utolsó ember az életemben is ilyen legyen. Reggelre letiltom őt, de tudom, hogy már holnap össze vissza fog keresni minden másik platformon hogy sajnálja és megint kukának használjon..
2022. dec. 3. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!