Egy tízes skálán mennyire cseszi fel az agyad, ha a messengeren valaki 10 méter szövegre 1 db like jelet küld?
Nem egyszerre küldtem el a sok szöveget, hanem poénonként, mert éppen meséltem valamit. Erre kaptam egy like jelet. Úgy felcsesztem magam, hogy kiléptem. Azt fontolgatom, hogy letiltom. De ha lehetne, még az univerzumból is. A semmibe vétel magasfoka.
És nem, nem zavartam, mert előtte rendesen beszélgettünk. Egy szóval se mondta, hogy hlyegyerek, nem tudok figyelni. Max nem akart. Na, nekem ez nem kell.
"Legközelebb ha neki lesz rám szüksége"
Szerintem külön kell választani azt, amikor a másik félnek szüksége van ránk, meg azt amikor a másik fél minden egyes rohadt percen elvárja, hogy rendelkezésére álljunk csak mert ő éppen látott egy fingó lovat.
#24 igen, ez nyilvánvaló.
Én tiltó listára azokat teszem, akik már nagyon kezdenek rámszálni, irányítani, ráadásul ki is használnak. Érdekbarátság.
A másik meg, hogy lehet, hogy valami fontosabb elfoglaltsága van épp, ezért nem tud reagálni. Nálam akik már ismernek, a legtöbbeknek nem kell magyarázkodnom, mert ismernek és tudják, hogy csak akkor teszek ilyet, ha pl. dolgozom, piálok vagy ilyesmi.
De ha nagyobb probléma, neadj isten' baj van, akkor azonnal reagálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!