Egy tízes skálán mennyire cseszi fel az agyad, ha a messengeren valaki 10 méter szövegre 1 db like jelet küld?
Nem egyszerre küldtem el a sok szöveget, hanem poénonként, mert éppen meséltem valamit. Erre kaptam egy like jelet. Úgy felcsesztem magam, hogy kiléptem. Azt fontolgatom, hogy letiltom. De ha lehetne, még az univerzumból is. A semmibe vétel magasfoka.
És nem, nem zavartam, mert előtte rendesen beszélgettünk. Egy szóval se mondta, hogy hlyegyerek, nem tudok figyelni. Max nem akart. Na, nekem ez nem kell.
"Van olyan, akit ez nem bánt?"
Látod, a legtöbben nem tulajdonítunk ilyesminek jelentőséget.
Nem hiszem, hogy a legtöbben, mert max 4-5 válaszolóból nem lehet releváns következtetést levonni. De igen, vannak ilyenek is.
Jé, hogy chatelni merészeltem, akkor már biztos nincs életem? Oké, ha te mondod, biztos úgy van!
A chatet csak nekem találták ki és egyedül csak én, a szobájába gubózott, élettelen kis kocka használom. Aha. Oké. 👍
Boomer módra használom a messengert 21 évesen. Nem nagyon kommunikálok ezen a csatornán. Azon kevesek egyike vagyok a korosztályomban aki a telefonbeszélgetést preferálja. Egy nyomógombos telefonom van a tabletem és a laptopom mellett.
Nem értem mit idegeskedsz.
Nem kell rátelepedni a másikra, és rendelj magadnak egy ilyet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!