Akik varrnak / varrtak, mit gondoltok, napi 100 méter megvarrása mennnyire teljesíthetö?
Figyelt kérdés
Átlagosan napi 10 órában.2021. nov. 11. 20:56
1/15 anonim válasza:
Bocs, de ez a kérdés így badarság.
Hol mérik méterre a varrást?
Csak egyenesen kell varrni? Mert akkor az 1m/h az nagyon gagyi kritérium.
3/15 A kérdező kommentje:
Csak egyenesen kell varrni.
Napi 100 m 10 órában, az 10m/h nem pedig 1 m/h!
2021. nov. 11. 21:16
4/15 anonim válasza:
Lepedőt kell beszegni? Vagy mit kell varrni?
Egy métert sztem kb fél perc alatt vegig lehet varrni
5/15 anonim válasza:
Sorry, lemaradt a nulla.
A lényegen nem változtat, 10 métert egy óra alatt egyenesen megvarrni vicc.
6/15 anonim válasza:
Kézzel, vagy géppel? Géppel elég gyalázatos tempó, akkor is, ha kőkori lábbal hajtós a gép.
7/15 anonim válasza:
Egy közepes ipari varrógép sebessége 10méter/perc. Ha csak egyenesen kellene varrni, akkor 10 perc alatt megvan a 100 méter.
8/15 anonim válasza:
A 7-esnél a pont. Egy ipari gyorsvaró tudja ezt. Nekem modern bőrvarró gépem van, 2000 öltés/percet tud maximum, de van ennél gyorsabb gép is. Az ipari gépekre gyártanak felszerelhető apparátokat, amik tovább egyszerűsítik a varrást.
Szerintem simán teljesíthető.
9/15 A kérdező kommentje:
Hát ugye ezek függönyök. Le kell vasalni, felgombostűzni. Néha nekem is kell kiszabni és a varráson kívül egyébb feladatok is vannak itt a munkahelyemen.Ipari varrógép van. Hogy milyen teljesitményű, azt nem tudom. Nem valami új. 20-25 éves szerintem simán megvan. Mivel függöny, más más cérna kell hozzá, azt kicserélni is némi idő. Lehet hogy nekem rossza technikám, de nekem ugy jön ki a napi 10 m ha reggel 8-este 6-ig fel sem állok a gép mellől.
2021. nov. 12. 06:14
10/15 anonim válasza:
Mondjuk az elején elfelejtetted írni, amit most bővebben kifejtettél. Itt a járulékos munkák viszik el az időd, nem a konkrét varrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!