Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha ismersz valakit 10+ éve és...

Ha ismersz valakit 10+ éve és barátodnak is tartod de egyértelműen hazudott neked mit tennél?

Figyelt kérdés
Elég kényes téma csak privátba fejteném ki.

2022. okt. 29. 16:12
 1/3 anonim ***** válasza:
73%
Mindenki hazudik. Ha jó oka volt rá, megérteném.
2022. okt. 29. 16:54
 2/3 g.noir válasza:
57%
Ez attól függ, mi motiválta őt a hazugságra. Ha téged akart megkímélni valamitől, vagy ki akart maradni egy kínos szituációból, akkor az nálam még a "megbocsátható" kategória. Ha egyértelműen rosszat akart neked, akkor nincs tovább miről beszélni, és jobban is jársz, ha megszakítod vele a kapcsolatot.
2022. okt. 31. 09:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Engem bizony nem érdekelne hogy hány év után árul el, ha elárul. Márpedig, ha hazudik nekem, akkor elárult, akkor ott vége. Nincs is annál veszélyesebb, mint egy hazug "barát".

20 éves barátot kidobtam, mert megbeszéltünk valamit, és nem tartotta be.

10 éves barátsagot megszüntettem, mert elnézte, hogy a testvére gúnyolódik velem.

Szigorú lennék? Nem. Azt várom csak el, amit én is nyújtok. Lojalitást.

"Bocsássak meg!" "Megbocsájtok. De nem vagyunk többé barátok."

2022. dec. 14. 04:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!