Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen egyértelmū személyiségt...

Milyen egyértelmū személyiségtorzulása lesz annak, akinek nincsenek barátai?

Figyelt kérdés
2021. márc. 25. 06:40
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ez nem törvényszerû.
2021. márc. 25. 06:42
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
Nem érdekli a társadalom, nincs minta az emberi közeledésre, nincs érdeke-, nem érdekli a másik, szeret intro lenni.
2021. márc. 25. 06:47
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Miért lenne a későbbiekben bármilyen személyiségtorzulása annak, akinek nincsenek barátai? Nem ezen múlik.
2021. márc. 25. 06:56
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Hamis alapfeltételezésből kiinduló kérdés.
2021. márc. 25. 07:02
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

Attól függ hogy van-e igénye barátokra. Ha nincs, akkor nem fog torzulni a személyisége miatta.

Pl a nővérem. Egyetlen barátja sincs, kb tinikora óta, mert akkor jött össze a férjével, és szépen leépültek a barátai, mert rájött hogy neki csak egy társ kell az életben ami egyben a legjobb barátja is, akivel bármit megbeszélhet és bármilyen programot szervezhet. Több mint 20 éve sülve-főve együtt vannak, van egy fiuk, és tökéletesen boldogok így. Se ideje, se igénye nincs barátokra, tartalmas életet élnek így hárman, mindig mennek valahová. Ott a munkája, a gyerek, a férje, a házimunka, és a sok program, a sok utazgatás. Ezek mellett abszolút nincs kedve még barátkozni is. Nem is torzul emiatt a személyisége, mert amire nem vágyik, annak a hiánya nem okoz törést.

2021. márc. 25. 08:05
 6/10 anonim ***** válasza:
39%
Nem azért lesz személyiségtorzulása mert nincsenek barátai, hanem azért nincsenek barátai mert személyiségtorzulása van.
2021. márc. 25. 08:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki vágyik barátokra, társaságra, szociális életre, annál jelentkezhet ilyesmi. Én érzem magamon, hogy amióta egyedül vagyok sokkal ingerlékenyebb, feszültebb vagyok, irigykedek másokra akiknek vannak barátaik, előítéletesebb lettem stb.
2021. márc. 25. 08:50
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, mindent túlagyal, mindenkiben az ellenséget keresi.
2021. márc. 25. 08:57
 9/10 kriszpo ***** válasza:
65%

"mindenkiben az ellenséget keresi." = antiszociális személyiség

Ha ez volt a kérdés.

Egyébként, kit nevezünk barátnak?

2021. ápr. 2. 09:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A barátok hiánya nem változtatja a személyiséget.
2021. aug. 21. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!